KimiR
Signalista
zbynda napsal:No a hlavne je dodelan koridor s Tesina az na st. hr. ze SVK. Stacily by vymenit koleje a trosku narovnat teren a vybudovat zastavku Trinec Centrum![]()
On už je hotovej tunel.Martin co vím tak čeká na tunel v Mostech.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zbynda napsal:No a hlavne je dodelan koridor s Tesina az na st. hr. ze SVK. Stacily by vymenit koleje a trosku narovnat teren a vybudovat zastavku Trinec Centrum![]()
Pepa z Nuslí napsal:Vy chytráciKaždý má plnou hubu keců, co kdo má udělat a co ne, ale abyste přiložili ruku k dílu to ne. Jo u kompu se to krásně diriguje
![]()
Martine čekal jsem že se ozveš. Jenom se tě chci zeptat, jestli máš letos v plánu celou štreku až do Chebu (což by bylo vítané, dokončil bych Excelsiora), nebo zatím do Chomutova??Stavitelxx napsal:Pepo, trošku se těch lidí musím zastat, ono není zase tak moc možností, jak by mohli přiložit ruku k dílu...
Postavit to musím já sám, to je bez debat, maximálně co někdo může udělat, je modelovat objekty, trať potom sice bude krásnější, ale na rychlost stavění to stejně žádný vliv mít nebude
Tak aspoň modelujte ty objekty, cokoliv na štrece Ústí - Cheb, za každou drobnost budu moc vděčný, o zbytek už se musím postarat sám
No ten tunel v Beskydech se má možná letos uvést do provozu, ale kdo ví, jestli se jim do té doby zase nepropadne![]()
Stavitelxx napsal:...
No ten tunel v Beskydech se má možná letos uvést do provozu, ... .

Pepa z Nuslí napsal:Martine čekal jsem že se ozveš. Jenom se tě chci zeptat, jestli máš letos v plánu celou štreku až do Chebu (což by bylo vítané, dokončil bych Excelsiora), nebo zatím do Chomutova??
Pepa z Nuslí napsal:Davide,
v pondělí jedu do Bohumína. Jak je to tam s nějakým občersvením (pivo atd)?
Pepa
Cože ? Když si u Martina koupíš DVD, on k tomu přibalí plechovku piva ? Dobrá reklamaPepa z Nuslí napsal:Davide,
v pondělí jedu do Bohumína. Jak je to tam s nějakým občersvením (pivo atd)?
Pepa
Ahoj bohužl do Prahy z vážných důvodů nedorazím, teď jsem to chtěl zrovna napsat do vlákna srazu, takže snad v Bohumíně. Jinak u těch odboček, to je jednoduché, stačí je natáhnout tak, aby nebylo vidět jak vlak zmizne a do konce koleje se musí hodit návěstidlo, i když na některých tratích návěstidlo v konci koleje není a vlak odjede (nechápu). Já jinak sám podrobnosti nevím, tehdy jsem to komzultoval přes mejla se Zbyňkem, když se makalo na aktualizaci BP a on vždy poslal a vše fungovaloStavitelxx napsal:Dane to je maličkost, klidně to poupravím, ale ještě to raději podrobněji proberem, ozvi se mi na srazu v Praze...