Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Potřebuju prosím pomoct.. :-( Jsem už bezradný.. Když jsem si opět po delší době naistaloval trať, stáhl všechny chybějící akualizace a postupně trať aktualizoval, tak při načítání přes Trainstore se dostanu akorát přes úvodní video a při načítání mi to vyhazuje chybové hlášky že nelze načíst lokomotivy. Přitom všechny lokomotivy mám ve složce kde má být :-( Nevíte někdo co s tím? Jediná možnost, která mě napadá je přeinstalovat celý MSTS :-(

treba zmazať aj priečinky ktoré ostali po BIne v kmeňovom adresári MSTS. Na novo urobiť update na 1.4 a následne po zmazaní sa nainštaluje nový.

To Delay, prolam a dvacka:
Než budete někomu radit, tak se nad sebou zamyslete. MSTS BIN nehledá jakýkoiv adresář (složku) a není potřeba jej složitě odinstalovávat. Stačí znovu spustit trainupdate.exe, což je ona aktualizace MSTS na verzi 1.4. Složka MSTSBIN_BACKUP byla původně určená k navrácení MSTS k originálnímu nastavení s tím že MSTS BIN už nebude nadále používán. Ale protože to bez něj již dneska nejde, lze dokonce tuto složku bez problému smazat i z funkčního MSTS a odinstalaci BINu dělat výše uvedeným způsobem.

Zdravím Vás!

chtěl bych se zeptat, zda na této trati v reálu jezdi jednotka 471 Najbrt V. série jakou má na svých stránka J. Skůra. Jest-li, že ano, tak prosím kde.

Děkuji

Miran: Ale pokial je Bin odinštalovaný a zostanú po ňom tieto zložky tak to hlási že Bin je nainštalovaný. Takže jedine odtrániť tie zložky čo Bin zanechal. Myslím že oný problém u užívateľa sme vyriešili a netreba to dalej riešiť. Je jednoduchšie niečo odtrániť a nahodiť to na novo ako hladať spôsob čo stým spraviť.

milford napsal:
Zdravím Vás!

chtěl bych se zeptat, zda na této trati v reálu jezdi jednotka 471 Najbrt V. série jakou má na svých stránka J. Skůra. Jest-li, že ano, tak prosím kde.

Děkuji

V okolí Ostravy (471.080-083) a kolem Prahy (471.076-079). Ty pražské zajíždějí občas na S4-ce až do Ústí n.L.

1Jimmy1 napsal:
Ty pražské(076-079) jezdí výhradně jen na trati 221 :)
To je mi známo, ale zajímalo mě spíš, jest-li CityElefant Najbrt V. série jezdí na osobních vlacích směr Praha - Pardubice a Praha - Ústí nad Labem

Pokud platí to samé pro Ropáky v Praze jak v Bohumíně, tak můžou jezdit pouze na lince Praha- Strančice a nikde jinde. U nás např. tyto sloni nemůžou jet místo normálního slona např. do Opavy bo Brusel zakazal. To samé platí o ostatních slonech, které můžou jet na linku S2, kterou má primárně obsluhovat ROPÁCKÝ SLON. Může vyjet pouze v případě kritického nedostatku záložní jednotky.

A kdy bude Brněnská jednotka ? My tady stále jezdíme ve vozech B z 60. let minulého tisíciletí. A jako vrchol techniky tu jezdí Honeckerovy sanitní vozy Varšavské smlouvy (byméčka) :(

Back
Nahoře