Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlas,už já se na nich v 73-74 v Heršpicích učil.Patřily pod Dolní.zbynda napsal:Rekonstruovat 560/460 je blbost. 40 let staré, prohnité a pozohybané kastle nemá cenu repasovat.
zbynda napsal:No zase musíte brát v potaz, že Martinovi přivezli ten nový kosmický počítač co má být v Ově.
Zkouší testovat kolík vydrží![]()
dvacka napsal:Tak už se teda těším na aktualizaci
A chtěl bych se zeptat, čím to tedy bylo, že v té Praze byli chybové hlášky a teď i se stejným počtem objektů už nejsou?
Lukáš
Miran napsal:Podívej se dopředu tady ve vlákně, případně do archivu, příčinou by mohl být blbě nastavený soubor soundcfg.dat. Viz taky http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2342
K zrušení zvuků hlášení taky stačí přejmenovat příslušný wav soubor na něco jiného, případně ho smazat, ale smazání se nedoporučuje. Co když si to časem rozmyslíš....
Stavitelxx napsal:Soubory, které vypínají zvukové hlášení, už hodně dlouhou dobu posílám na DVD s Tratí 321, je třeba číst návod, který na tom DVD není pro ozdobu...
Aha, no pokud máš hodně staré DVD, tak musíš mít problémy s hlášením už mnoho let, proč se na to ptáš až teď?
V tom případě jedině upravit si ty soubory sám, jak napsal Miran.
Před chvílí jsem na to koukal.Nejdříve se mi to stáhlo a pak samo spustilo.Však je na co koukat...KimiR napsal:jde někomu stáhnout to video té prahy?,mě to nejde stáhout ani se na něj podívat.Martine kdyžtak obnov stahování.