Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
To reko je myslím zrušeno. Má byt uplně nové výběrko na 9 ks nových jednotek.
Rekonstruovat 560/460 je blbost. 40 let staré, prohnité a pozohybané kastle nemá cenu repasovat. Jednou jsem viděl návrh od PARSU na reko 460. A prej by vyšel levněj nový elefant. Takže asi tak.

Takže pánové, už mě ta blbá Praha přestala bavit, neustálé stížnosti od lidí, požadavky na vytvoření zjednodušené Prahy atd...
Využil jsem tedy své mimozemské schopnosti, udělal čáry máry fuk a hned je to o něčem jiném :D
Nyní, po jisté úpravě, se dá projíždět Prahou bez chybových hlášek, bez pádů, bez mizení objektů a to vše s plnohodnotnou krajinou, včetně vlaků traffic.

Malá ukázka na videu zde:
(omlouvám se za horší kvalitu videa...)

www.trat321.cz/ostatni/praha.wmv

Zatím je to ještě ve stádiu testování, ale výsledky jsou dobré, takže pokud vše půjde jak má, brzy budete moct projíždět Prahou hladce, jako v jiných městech :cool:

teda smekám klobouk....s tou hustotou trafficu a bez jedinýho zaškobrtnutí....naprosto parádní práce

Tak už se teda těším na aktualizaci :)
A chtěl bych se zeptat, čím to tedy bylo, že v té Praze byli chybové hlášky a teď i se stejným počtem objektů už nejsou? :)

Lukáš

No zase musíte brát v potaz, že Martinovi přivezli ten nový kosmický počítač co má být v Ově.
Zkouší testovat kolík vydrží :D

dvacka napsal:
Tak už se teda těším na aktualizaci :)
A chtěl bych se zeptat, čím to tedy bylo, že v té Praze byli chybové hlášky a teď i se stejným počtem objektů už nejsou? :)

Lukáš

Myslíš, že zůstal zachován stejný počet objektů? To by pak musel Martin být opravdu eskamotér.

Čus chlapi ,jsem jedinej komu to při jízdě z Teplic v Čechách do Ústí Západ spadne i přes ukládání ?

Dobrý den, mám malý dotaz. Vím, že se to tu asi už řešilo, tak se předem omlouvám. Při vjezdu do stanic se staničním hlášením mi pc zatvrdne. Dočetl jsem se, že to dělá u slabších pc sestav, nicméně já mám sestavu, na které jedu bez problému i nejnovější hry na vysoké detaily. Kdysi někde bylo ke stažení soubor, který hlášení rušil. Rád bych ho tam měl, ale opravdu nevím, co s tím. A soubor rušící hlášení jsem taky již nenašel (ani na stránkách autora). Moc děkuji předem za odpověď. Michal

Podívej se dopředu tady ve vlákně, případně do archivu, příčinou by mohl být blbě nastavený soubor soundcfg.dat. Viz taky http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2342
K zrušení zvuků hlášení taky stačí přejmenovat příslušný wav soubor na něco jiného, případně ho smazat, ale smazání se nedoporučuje. Co když si to časem rozmyslíš....

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
Podívej se dopředu tady ve vlákně, případně do archivu, příčinou by mohl být blbě nastavený soubor soundcfg.dat. Viz taky http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2342
K zrušení zvuků hlášení taky stačí přejmenovat příslušný wav soubor na něco jiného, případně ho smazat, ale smazání se nedoporučuje. Co když si to časem rozmyslíš....

Děkuji. V jednom z vláken jsem našel, že se může deaktivovat hlášení překopírováním soborů z ostatní/hlášení na DVD. Nicméně já kupoval trať již někdy, když byla 5.aktualizace. Tedy tyto soubory nemám. :( Už si s tím nevím rady prostě... :((

Naposled editoval moderátor:
Soubory, které vypínají zvukové hlášení, už hodně dlouhou dobu posílám na DVD s Tratí 321, je třeba číst návod, který na tom DVD není pro ozdobu...

Aha, no pokud máš hodně staré DVD, tak musíš mít problémy s hlášením už mnoho let, proč se na to ptáš až teď?
V tom případě jedině upravit si ty soubory sám, jak napsal Miran.

Stavitelxx napsal:
Soubory, které vypínají zvukové hlášení, už hodně dlouhou dobu posílám na DVD s Tratí 321, je třeba číst návod, který na tom DVD není pro ozdobu...

Aha, no pokud máš hodně staré DVD, tak musíš mít problémy s hlášením už mnoho let, proč se na to ptáš až teď?
V tom případě jedině upravit si ty soubory sám, jak napsal Miran.

Moc všem děkuji. Z časových důvodů jsem msts dlouho nehrál. Na předešlém pc jsem problémy neměl. Pokusím se tedy. Každopádně moc děkuji.

jde někomu stáhnout to video té prahy?,mě to nejde stáhout ani se na něj podívat.Martine kdyžtak obnov stahování.

KimiR napsal:
jde někomu stáhnout to video té prahy?,mě to nejde stáhout ani se na něj podívat.Martine kdyžtak obnov stahování.
Před chvílí jsem na to koukal.Nejdříve se mi to stáhlo a pak samo spustilo.Však je na co koukat... :D

Back
Nahoře