Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, mám problém :-(. Z ničeho nic mi přestala fungovat 321. Při načítání ať už aktivity, tak i volné jízdy to téměř ihned napíše chybu "inicializace terénu selhala". Poradíte někdo? zkoušel jsem i celé MSTS přeinstalovat, ale je to to samé stále :-(.
Díky

Včera byla zase aktualizace OR. Jestli spouštíš přes OR, může to být tím. Jinak pokud hláška napíše inicializace terénu selhala, to se týká složek Global, jestli je správný, terrtex, envfiles, tiles. Zprovozňoval jsem nesčetně zahraničních tratí a tohle vždy bylo řešení. Prohlídnout, doplnit. Ale myslím si, že ta varianta s OR je ta pravá. Z toho, jak jsi to napsal se dá jen hádat. F.

Ono asi to asi víc popsat nejde :D. Si představ, že jednou to spustíš a příště už z ničeho nic ne :D.
OR nepoužívám, jezdím klasický spouštění. Ten GLOBAL mě taky napadl, ale nejsem si vědom, že bych s ním něco dělal. To bych musel neúmyslně tam do něj dát něco jiného nebo je zaměnit z jiné tratě, čehož si teda vědom nejsem. Je to jediné asi, co mi zbyde, znova to nakopírovat vše, aby byl global "znovuzrozenej" :D

Mě to nedalo tak jsem to včera ještě vyzkoušel a opravdu, přes OR spustit nejde. Tedy přes poslední experimentální verzi. Ale normálně MSTS jde bez problémů. Takže Global je potřeba taky přesouvat zvlášť. Chyby v inicializaci terénu většinou způsobuje neúplná složka Terrtex. Většinou. Může se stát, že vypadnou některé textury terénu. Hlavně chybějící textury Terrain a Microtex. To je ze zkušeností. Jinak nemůžu sloužit.

Tak už to šlape tak jak má. Komplet jsem to přeinstaloval, postahoval až od 18. aktualizace + poupravil nastavení celého PC podle desatera Zbyňka Šemory. Asi už to chtělo od znova obnovit, přece jenom jsem to hodně dlouho jenom zálohoval, přesouval, aktualizoval atd :D

Přesně tak, chebský viadukt musí znát i lidi z jižní Moravy. :)
Tímto Trať 321 dosáhla nejzápadnějšího bodu své působnosti, na východě je to Čierna nad Tisou, na severu Bad Schandau v Německu, jih je trochu nejistý - no prozatím Bratislava.
Takže teritorium jsem si vyznačil :D a co bude dál, no kdo ví....

Dalej dúfam bude neobmedzený editor tratí v OR :D a hor sa na Slovensko. Spojiť Kuty - Bratislavu-Budapesť z Budapešti šup cez Hygeshalom do Viedne :D z viedne do Petržalky :D

Martine, já bych jej normálně neznal, ale jako dítě školou povinné jsem jezdil na prázdniny za fotříkem do Chebu a vlaky a nádraží byly mým prvořadým zájmem.

Františkovy Lázně mě zrovna moc nelákají, ale dejme tomu, že kdyby konečně někdy někdo udělal kvalitní model Pendolina, na který marně čekám už mnoho let, byla by to jistá motivace i pro protažení tratě do Frantovek :)
(samozřejmě za předpokladu, že bude postaven úsek Plzeň - Cheb, pokud MSTS dovolí...)

Pri takom mega projekte a chýba už len taký kúsoček k vysnívanej Bratislave, ach jo... Nádej ale umiera posledná. :rolleyes:

:p

Tímto Trať 321 dosáhla nejzápadnějšího bodu své působnosti, na východě je to Čierna nad Tisou, na severu Bad Schandau v Německu, jih je trochu nejistý - no prozatím Bratislava.

Čiernu nad Tisou by som nerátal - idú tam len koľaje bez krajiny, takže východ len po Košice.

Back
Nahoře