Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, nu a jde vidět, že testeři asi nezajíždějí do depa, na jednu stranu jsem rád, že jsi v Olomouci vyhodil z haly ten objekt mašiny, ale bohužel kolej je krátká a tak jsem nedojel ani do haly a vykolejil jsem, přitom jen dle vzhledu objektu jsem měl ještě kus koleje před mašinou. No nic, Rosnička se odstaví na točně a hotovo.:D Jinak Svinov parádní a budova Háje ve Slezsku taky parádaička.
Dan

Standartní cesta MsTS je C:\ProgramFiles\Microsoft Games\Train Simulator a
verze_22 na DVD instaluje do složky C:\ProgramFiles(x86)\Microsoft Games\Train Simulator ,takže jinam než by standartní cesta měla být!!

Vozidla tam Martine máš přidané také a né že né!! Už po otevření DVD tam vidím složku Trainset a v ní aktivity a také základní vozidla ,které v aktivitách asi používáš!!!
..stačí se dohodnout a upravit to ;)

A když už sem píšu ,může mě někdo říct ,na jakém trainsetu jezdíte na 321?? Ať stahuji aktivitu jakoukoli - nikdy nejede na žádném trainsetu co mám!!! ..verze 1) loko přímo ze stránek autorů (žádné úpravy!) a nebo verzi 2) z uložto.cz (přes 9GB - tkz.Trainset-06.12.part-1 až 9) :(
...a Midrafon svůj trainset z ulozto.cz vymazal + odpověď že trainset používá různě ze stránek autorů + TBP9 + 090 mě moc neřekne! ...můžu někoho poprosit o Trainset? díky za odp.do SZ....

ocelot24 napsal:
Standartní cesta MsTS je C:\ProgramFiles\Microsoft Games\Train Simulator a
verze_22 na DVD instaluje do složky C:\ProgramFiles(x86)\Microsoft Games\Train Simulator ,takže jinam než by standartní cesta měla být!!

Obě cesty jsou správné. Ta první platí pro 32bitové systémy, ta druhá pro 64bitové. Kromě toho může mít každy nainstalován MSTS libovolně kde chce. Jenom to musí zvolit již při instalaci základního MSTS, čímž se klíč správně vytvoří, nebo musí umět editovat tento klíč. Instalátor by správně měl instalovat podle obsahu tohoto klíče v registrech jak píše Zbyněk.

Když už se zdůrazňuje default disk C:
Já volím jiný disk od počátků jen z důvodu, když je potřeba reinstalovat systém a formátovat disk, aby MSTS zůstalo nedotčené. Ale jeden čas tady kolovaly názory, že pokud se MSTS instaluje defaultně na disk C, tak mohou nastat velké problémy, že se něco samo může smazat, atd. Potvrdilo se to ?
Mě někdy v historii zmizely popisky při reinstalování grafické karty, i když mám MSTS na D.
Ale vím, že hodně lidí má MSTS na C a nestěžují si. (dokud neklikne systém a oni přijdou o všechny aktualizace tratí a vozidel do MSTS, pokud jich nenapadne disk připojit do jiného počítače a data si zkopírovat do záloh)

Mi se Zbyňku za těch 10 let, co to mám jen na C nic podobného nestalo. Pokud klekne systém, tak není problém nabootovat z něčeho jiného a data si z toho disku vytáhnout bokem a přeinstalovat.

Navíc při instalaci systému to formátuje C jen v případě, že se používá recovery disk - pokud jsem instaloval z klasické instalačky, tak jak i u XPP, tak i u WIn 7 pozná, že na daném oddíle byl systém a vlastní okna nainstaluje do nového adresáře a to, co bylo na disku tam nechává.

Pokud ale klekne disk fyzicky (poškozená hlava nebo plotna) , tak je Ti i to D prd platné, pokud je to jen partition na stejném disku, protože jde právě stále o tentýž disk a je velká pravděpodobnost, že to ovlivní i to D - takže zálohovat, zálohovat a zálohovat.

mikulda napsal:
... FAT32 není nutnost, ale jejím použitím odpadá spousta problémů.

Jaké problémy má bledá tvár na mysli? Ja mám NTSF asi 8 rokov a žiadne problémy som nezaznamenal.

Ocelot24: Vozidla na DVD jsou, ale tady se řeší posílání vozidel v aktualizacích, v těch žádné vozidla neposílám.

Ano, záleží kdo má jaký systém, podle toho se při instalaci MSTS nabízí cesta buď "Program Files", nebo "Program Files(x86), ale u instalace Tratě 321 na tom vůbec nezáleží, protože u toho je napsáno, že si uživatel musí navolit sám cestu, kde má MSTS nainstalované, to co tam je předdefinováno, je tam jenom pro zjednodušení, většinou si to ale stejně musí každý navolit ručně.

Bohužel můj program neumí zpracovat ani script, které tu napsal Zbyněk, používám CreateInstall Free, verze 5.10.0, jestli s ním někdo máte zkušenosti, jak to správně nastavit, můžete napsat.

chalani stratil sa mi dakde v temnych hlbinach mojho disku subor zilina1.s mohol by mi ho prosim niekto poslat do SZ ? diky

Chtěl bych se zeptat, na vjezdovém navěstidle do Bohumína od Ostravy jsem mel volno, a tesne pred minutim navestidla mi skocilo volno ale s omezenim na 100Km/h (byl jsem rozjetej na 140Km/h), nedalo by se nejak nastavit aby to tam skocilo treba pul km pred navestidlem? Protoze toto melo za nasledek zachrannou brzdu.

Deaktivuj si v .engu lokomotivy zasah rychlobrzdy.
V odstavci Overspeedmonitor

MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake( 1 ) změnit na 0

Na živák reagovat bude,na překročení rychlosti ne.Doufám že to je správně,kdyžtak pohledej zde na foru.

Na vjezdovém jsou 2 návěstidla těsně za sebou a podotýkám, že to druhé vám bude svítit s max. rychlostí 100 km/h, pokud pojedete rovně, víc ne, ale proč bych měl vjíždět do stanice tak rychle, když tam stejnak budu zastavovat.

Chcem sa opýtať kedy budú v hre dané nové st.Kolín a úsek 321 (št. hranica-Č.Těšín)

Back
Nahoře