Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Správne, je to zaujímavé ale neprepadol sa im pár dni pred otvorením alebo tak nejak? Či media zavadzajú.

Ááá Martine, prosím ťa nemôžeš nejako vydať tú prepracovanú verziu Prahy? Ono je to neznesitelné už ako to pri velkej aktivita vždy seka a padne a následne nato reštart msts a dlhé čakanie pre načítanie aktvity. (Používam aj TS)

Ďakujem za odpoveď

Já bych se taky přimlouval za vydání samostatné aktualizace s přepracovanou Prahou, pokud to nevadí dalšímu rozšiřování tratě...

V červnu 2009 ho prorazili. V listopadu jim to zavalilo asi 3x. Tunel měl být otevřen koncem roku 2011 ale vlivem oneho zapadnutí byl termín posunutý až do května 2013. V současné době probíhají dokončovací práce jako je pokladka TV, podbíjení, usazení návěstidel atd.

Zdravím,
letáček k zmíněné sobotě 18.5.2013 zde ... http://www.edisk.cz/cz/verify-files/3920844

a info pro šotouše,kteří touží po zvěčnění si prvního vlaku v novém či u nového tunelu ...
"Co se týče prvního vlaku po výluce (výluka do 17:30hod. dne 30.5.2013) Čadca - Mosty u J, tak by to měl být vlak 2910 (jen motor 811 ŽSSK, odjezd z Čadce v 17:40, další vlak osobní přepravy je Ex 140, odjezd z Čadce v 18:47 hod."

David

Ale vždyť jste to s Prahou zvládali tolik let, těch pár měsíců ještě vydržíte :D
Mám teď rozpracovaných více věcí, nedá se vydat jenom samotná Praha, buď se vydá všechno, nebo nic....

Chcem sa opýtať keď sa opravuje úsek Praha - Přerov tak môžeme očakávať aj nový koridovaný Kolín?

Starý Kolín ma Zbynek, podľa mňa bude nový :D usudzujem z hladiska že Martin rád koridor

Naposled editoval moderátor:
Mne osobne len vadí tá 50 na výjazde z Kolína (smer Pardubice).
Každý sa poteší, keď sa opraví úsek Mosty u Jabl. št.hr. -Č.Těšín tak prečo nie Kolín?

Taky bych bral novej kolín.Copak je na něm těžké :).Necháme se překvapit co na nás Martin chystá za překvápko.

Chlapi co se vám na tom Kolíně nelíbí a ta 50? Stejně skoro každej vlak tam staví a než se zas rozjede ve směru na Pardubice, tak je tam zas 120? Stejně to i s tou 50 stíhá podle JŘ:rolleyes:.

Ta 50 tam má svoje kouzlo, to by přece byla škoda ji zrušit :D
V Kolíně odstraním problém s chybovou hláškou "sms" při jízdě od Pardubic, doplním přestavníky, doplním noční osvětlení, doplním nové kvalitnější staniční hlášení a to by mohlo stačit ne? Nějaká modernizace, do toho se určitě pouštět nebudu :cool:

Martine, tak jak jsem Ti slíbil, mám natočené ty Drážďany, a nejen ty... Bez pár hodin až do Emmerichu, tak třeba se dočkáme hranic s Holandskem :D.

To fakt ne nějaká anglie stačí dodělat úseky z Valmezu do Vsetína a z Bíliny aspoň do Varů a budu spokojenej. Když bys udělal vysočinu nebyl bych proti.

...a za takových 50 let projedeme transsibiřskou magistrálu, ne? :D
Mě osobně je to jedno, jsem rád za každý kousek, ale dostavění lokálek bych v tomhle směru před tou magistrálou asi fakt upřednostnil :-P :D

Back
Nahoře