Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stavitelxx napsal:
... vše záleží hlavně na tom, jestli máš počítač defragmentovaný,..
Tak to by mne zajímalo, kdy jsem počítač naposledy defragmentoval. Letos určitě ne, loni možná. A MSTS šlape jako hodiny. Hold přísnější režim je třeba asi u starších počítačů. Defragmentovat mne napadne jen tehdy, pokud mám pocit, že je počítač nějaký líný. Ale to se týkalo mého staršího notebooku a jednou preventivně jsem si i vzpomněl na počítač v práci.
A pokud máš SSD disky, tak tam se defragmentovat vůbec nesmí.

Defragmentaci dělám často, pořád tam něco pročišťuju, promazávám, zavirované to nemám, nastavené podle destera taky (včetně vypnutého indexování, mem:-512 aj.) ale vidím i na jiných programech, že už to není ono. Vindowsy se mi zkrátka po pár letech vždycky začnou sekat, nejsem takový PC znalec, abych je uměl optimálně čistit.
FPS mám někdy 20, někdy 7... Na trati 321 průměrně tak 15, BP si s mým počítačem rozumí o něco líp, kromě průjezdu Brnem.
Týká se to hlavně aktivit (BP+321), ve volných jízdách všechno sviští bez nejmenších problémů a s vysokým FPS. (BP, 321 v Praze na Balabence a Vítkově padá i ve volných, jednou i v Ústí, jinak OK.)
Ostatní tratě nepopisuju, ty chodí bez problémů.

Mám v počítači Vistu, která si zrovna MSTS moc nerozumí ale při volných jízdách problém nebyl na obou tratích nikde. A aktivity na BP není problém ani Praha Hl. n. a na 321 klasická místa před Ústím a samozřejmě Praha se musí ukládat a ukládat.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak to by mne zajímalo, kdy jsem počítač naposledy defragmentoval. Letos určitě ne, loni možná.
Jestli máš na mysli tvůj PC s W7, tak tam ti to defragmentuje sám systém na pozadí, ani o tom nevíš. :D;)

Četl sem,že bude nějaký dáreček ohledně tratě BP.Zbyňka Šemory,můžeme se taky těšit na nějaký ten dáreček ohledně tratě 321.:)

Přeji všem uživatelům MSTS krásné prožití Vánočních svátků, bohatého ježíška, šťastný vstup do nového roku a hlavně spoustu naježděných kilometrů na Trati 321

Děkujeme staviteli a za sebe přeju spoustu nejen úspěšně najetých (v MSTS i v reálu), ale také nastavěných kilometrů, aby byla Trať 321 pořád stále tak výborná a lepší, jako je dosud.:)

Dáreček ještě není hotový, navíc teď dostanete určitě spoustu jiných dárečků, vydání aktualizace 24 bude cca za měsíc a kousek, někdy začátkem února :)

Ale říkám si, že když Trať 321 slaví narozeniny v březnu, tak co vydat aktualizaci až v březnu jako narozeninový dáreček? :D :P

dakujem a prajem tiez krasne prezitie vianocnych sviatkov a v novom roku vsetko dobre a vela sily pri stavbe trati :)

zdravím vás lidi chtěl bych se zeptat jak to bude s lokálkama na 321 nebude se stavět lokálka ze studénky do veřovic?:)

Pokuď má Tvá trať 321. narozeniny v březnu je to ideální měsíc pro vydání.

Naposled editoval moderátor:
vzkaz

Klidně ať se aktualizace vydá až v Březnu. Když by se udělal úsek Valmez-Vsetín tak by to bylo super. Alespoň by jsme mohli dělat nové aktivity výchozích R.:D

Back
Nahoře