Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
dvacka napsal:
Slovensky jsem se ve škole neučil...
Já jo, a víš jak se Slovensky jmenují prsty na ruce:
"Palec" = cz - Palec
"Malec" = cz - Malíček
"Primalec" = cz - Ukazováček
"A 2 grcaky" = cz - Prostředníčea a Prsteníček
:D:D:D:D:D:D:D:D

Ondra.H napsal:
Nebo jednu aktualizaci udělat v únoru a druhou v březnu :D:D:D:D

Jelikož tento rok proběhlo opravdu strašně moc práce na Trati 321 (hlavně rekonstrukce) a já nemám ani čas to vše důkladně kontrolovat, dá se předpokládat, že v aktualizaci může být větší množství chyb, ať už létající stromy, chybně nastavené návěstidla apod...
Takže to možná dopadne tak, že v únoru vyjde aktualizace 24 a v březnu aktualizace 25 - což bude opravná aktualizace.....záleží kolik chyb objevíte a nahlásíte. :)

Martine když už jsi v té překopávání tak nějak hotov máš v chocni esíčko na pardubické straně ?,viz tu http://www.zelpage.cz/news_n/chocen.jpg Lukáš

Vy jste teda puntíčkáři. :) Před lety také v Chocní u mě začal s esíčky Václav S. Tak jsem to tenkrát pracně opravil posunem několika kilometrů trati a od té doby ty obloučky už dělám raději všude. Ale je zajímavé, že malých třísek si všímáte, ale trámy nevidíte. :) Možná naštěstí.

Kimire, tyto mikroesíčka jsou skoro v každé koridorové stanici ale neděláme je nikdo, ani já, ani Zbyněk.
Zbyněk na to nemá potřebné obloukové kolejnice (xxx1d.s) a já na to kašlu, protože jenom komplikují život, přitom většinou ani nejdou při běžném pohledu vidět, musíš se na stanici dívat z ptačího pohledu a ještě se zoomem, abys vůbec nějaké esíčko viděl...

A mimochodem já ještě zdaleka nejsem s překopáváním hotov, dřu ve dne v noci, abych to do února stihl, třeba Děčín teď vypadá, jako kdyby na něj spadla atomová bomba......a pak ještě jedna :D
(aktivity narušeny nebudou - byly to ohleduplné atomovky)

Zbyňku třeba jsou ty naše tratě tak dokonalé, že žádné trámy prostě neexistují, proto uživatelé zoufale hledají alespoň nějaké ty třísky :D :D :D

Jsou dvoje esíčka. Jedny před každou stanicí, kdy se dvoukolejka mírně rozšíří a tohle řešit by už opravdu byla úchylka a pak jsou jen někde obloučky, kde přechází například první kolej esíčkem do úrovně koleje druhé. Tohle už je viditelné a charakteristické a řešit by se to mělo. Dříve jsem to ignoroval, pak to řešil dynamickou kolejí a poslední roky po doplnění dalších kolejí, jak píše Martin xxx1d.s, v mém případě poloměry 3000 a 4000m, jsem to všude vyměnil a řeším to dál těmito kousky. Sice ve skutečnosti tam jsou často mnohem větší poloměry, ale to by člověk už byl opravdu blázen, kdyby na nějaký kousek striktně chtěl dodržet například r12000.

Stavitelxx napsal:
Kimire, tyto mikroesíčka jsou skoro v každé koridorové stanici ale neděláme je nikdo, ani já, ani Zbyněk.
Zbyněk na to nemá potřebné obloukové kolejnice (xxx1d.s) a já na to kašlu, protože jenom komplikují život, přitom většinou ani nejdou při běžném pohledu vidět, musíš se na stanici dívat z ptačího pohledu a ještě se zoomem, abys vůbec nějaké esíčko viděl...

A mimochodem já ještě zdaleka nejsem s překopáváním hotov, dřu ve dne v noci, abych to do února stihl, třeba Děčín teď vypadá, jako kdyby na něj spadla atomová bomba......a pak ještě jedna :D
(aktivity narušeny nebudou - byly to ohleduplné atomovky)

Zbyňku třeba jsou ty naše tratě tak dokonalé, že žádné trámy prostě neexistují, proto uživatelé zoufale hledají alespoň nějaké ty třísky :D :D :D

To je pravda,já Martina nedávno viděl jak se dře a opravdu strašný...:D

Esíčka, kde přechází jedna kolej do pozice druhé koleje, to jsou dost podstatné oblouky, takové se rozhodně řešit musí, já měl spíš namysli esíčka, které je například na te fotce Chocně, kdyby ta fotka nebyla z vrchu a ještě přizoomovaná, tak by vůbec žádné esíčko vidět nebylo...

Zdravím, tvořím aktivitu pro trať 321 a mám takový problém, ve Studénce přede mě mají jít dva vlaky a tak jedu na třetí kolej a ze třetí koleje na stotřetí kolej, na návěstidle Lc3, kde by měla být návěst výstraha (případně 60 a výstraha) svítí přivolávací návěst. Ničemu to sice nebrání, ale zajímalo by mě, jestli něco dělám blbě já a nebo je chyba v trati.

Myslím si, že klidně aktivitu můžeš dělat, protože aktualizace bude nejdřív v březnu a tam kde děláš se nic měnit nebude.

Opravdu nehodlám řešit, kdy bude aktualizace a jestli mám, nebo nemám dělat aktivitu. Já si ty potrhané trasy kdyžtak opravím. Mě jenom zajímá, jestli je to s tím návěstidlem, je chyba v trati, nebo něco dělám blbě já.

regedit77 napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...ale to by člověk už byl opravdu blázen, kdyby na nějaký kousek striktně chtěl dodržet například r12000.

A to neznáte KimiRa :D:D:D On tech 12000 s radostí udělá.

Taky udělám,teda v tratích které mám postavé esíčka,i esíčko o poloměru 10000 na 0.003 mám udělané :D .Mno co když to je na trati,tak to bude i v msts :D

Ahoj Martine, vím že chceš lokálky rušit. Důvod chápu, ikdyž z toho nejsem nadšený. Nešlo by ale zachovat alespoň lokálku Hostašovice - Nový Jičín, jelikož je tato lokálka již z důvodu povodní zrušená? Byla by to hezká památka i pro ostatní, kteří se po této trati nesvezli / nemohli svézt... Děkuji za odpověď

Zdravím,

já bych zase byl pro zachování lokálek ze Suchdolu nad Odrou do Budišova nad Budišovkou (je to má rodná domovina) a ze Suchdolu nad Odrou do Nový Jičín město (tou tratí jsem jezdil do školy).

A já bych zase chtěl zachovat do Frýdku-Místku, protože jsem tam kdysi... a tak bych...:D Ale klidně za sebe FM obětuju ve prospěch kvalitních koridorů. Mně osobně se lokálky na 321 nelíbí a práce by na nich bylo do podoby jiných lokálek jistě tuny. Tak ať se radši staví pěkné koridory, které v téhle trati mají prioritní pozornost. Tolik můj názor, zkuste mě nezabít.

Back
Nahoře