dvacka
Průvodčí
Delay napsal:Po slovensky to je aký mesiac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slovensky jsem se ve škole neučil, ale myslím že to je marec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Delay napsal:Po slovensky to je aký mesiac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já jo, a víš jak se Slovensky jmenují prsty na ruce:dvacka napsal:Slovensky jsem se ve škole neučil...
Ondra.H napsal:Nebo jednu aktualizaci udělat v únoru a druhou v březnu![]()
Zbyněk Šemora napsal:...ale to by člověk už byl opravdu blázen, kdyby na nějaký kousek striktně chtěl dodržet například r12000.
Stavitelxx napsal:Kimire, tyto mikroesíčka jsou skoro v každé koridorové stanici ale neděláme je nikdo, ani já, ani Zbyněk.
Zbyněk na to nemá potřebné obloukové kolejnice (xxx1d.s) a já na to kašlu, protože jenom komplikují život, přitom většinou ani nejdou při běžném pohledu vidět, musíš se na stanici dívat z ptačího pohledu a ještě se zoomem, abys vůbec nějaké esíčko viděl...
A mimochodem já ještě zdaleka nejsem s překopáváním hotov, dřu ve dne v noci, abych to do února stihl, třeba Děčín teď vypadá, jako kdyby na něj spadla atomová bomba......a pak ještě jedna
(aktivity narušeny nebudou - byly to ohleduplné atomovky)
Zbyňku třeba jsou ty naše tratě tak dokonalé, že žádné trámy prostě neexistují, proto uživatelé zoufale hledají alespoň nějaké ty třísky![]()
![]()
![]()
regedit77 napsal:Zbyněk Šemora napsal:...ale to by člověk už byl opravdu blázen, kdyby na nějaký kousek striktně chtěl dodržet například r12000.
A to neznáte KimiRaOn tech 12000 s radostí udělá.