Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
nainstaloval jsem aktualizaci 24 a zdálo se že vše tak jak má. Jenže jel jsem z Olomouce směr Praha a za Pardubicemi začali vyskakovat hlášky o nenačtení nějakých budov, tak jsem hru vypnul a znovu zapnul a tím místem jsem projel dál a až do Libně se nic nestalo. V Libni a později jsem zjistil, že i v celé Praze vyskakují hlášky o nenačtení. Takže mi funguje celá trať kromě Prahy. Nemáte někdo nápad jak to vyřešit, nebo mám prostě smůlu? :roll:

Aku pc zostavu mas? Popripade sniz viditelnost na 500 az 1000m preinstaluj bin a urob vymenu sound. Cfg

Teď jsem dojel opravenou aktivitu EN 457 Phoenix od Vaška a musím říct nebyl žádný problém co se týče velkých stanic : Děčín, Ústí, Lovosice, Kralupy bez problémů. Za Kralupy aktivita podle Marina uložena a načtena od startu MSTS a celá Praha naprosto bez problémů. Martine nádhera, nádhera nemám k tomu dál co dodat.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,v testu aktivity mám vjezd do Kolína na přivolávačku když přede mnou jede osobák který jede na vedlejší nástupiště.Já jedu na kolej 102,tedy hlavní,osobák na 104.Na akt.23 to bylo ok.:?:
ac11cd03a6b126f99c03b09706913154.jpg

Naposled editoval moderátor:
Návěstidla s PUR ukazují občas nesmysly, jako v tom Kolíně, neřeš to :cool:

Zbyňku pořád jezdím, akorát jsem přeskočil z Ostravska do Plzně :D

Delay:
Mám AMD Athlon II Dual-Core M300 (2.0GHz), 3GB Memory 250GB HDD, ATI Radeon HD 4200. Zkusil jsem vše podle vaší rady, ale bohužel nic.

Delay napsal:
Mno ten pc je uz dost zastarali... Treba aa zamerat na nejaku novu masinu.
Ty tvoje hlody tady nemají chybu! Teď k tomu PC, máš vše nastavené podle p. Šemory? Já jsem ještě v Prosinci hrál MSTS na svém starém PC s podobnými vnitřnostmi, jako máš ty a vše jelo v pohodě.

stearic: já do téhle aktualizace hrál taky bez problémů.
Jinak jsem ještě zkusil zmenšit počet objektů a jejich kvalitu, zobrazili se mi jen 3 hlášky a hodilo mě to do hry, jenže po sekundě mě hra spadla.

Previezol sa už niekto na úseku zo Spišskej Novej Vsi smer Poprad? Hneď v prvom oblúku za Smižanami mi vlak vykoľají. Najprv som si myslel že to je chyba spriahiel (30cm-80cm), ale potom som si dal sólo mašinu a to isté.

Taky si se připojuji ke gratulaci StaviteliXX. Je to skvost. Jedu s nákladem z Prahy do Třebový. A nemá to chybu. Nejvíc mě dostalo to Ústí nad Orlicí. Takhle reagovat na současný stav to se jen tak nevidí. Paráda (y)

ASP napsal:
Previezol sa už niekto na úseku zo Spišskej Novej Vsi smer Poprad? Hneď v prvom oblúku za Smižanami mi vlak vykoľají. Najprv som si myslel že to je chyba spriahiel (30cm-80cm), ale potom som si dal sólo mašinu a to isté.

Taky jsem ten úsek projel bez sebemenších problémů :cool:

Delay, Stearic: Nezapomeňte pánové, že jakýkoliv PC je zastaralý v momentě sestavení, jelikož vývoj jde mílovým sprintem kupředu.;) Již necelý rok po uvedení do provozu jsem měl problém sehnat novou základní desku, aby šla zapojit.
Při objednávání nového počítače (01/2009) jsem zadal, že chci, aby zvládal náročné hry. Výsledná sestava je tato, tenkrát si myslím, že to nebylo špatné. Dnes s vyšší propracovaností tratě a modelů, už může mít problémy.

AMD Athlon 64 X2 Dual, CP 5400+, 2.81 GHz, 2.00 GB RAM.
Grafika: ATI Radeon HD 4600

Ahoj Martine.
Tak Hutníka jsem opravil, fuj, to jsem se zapotil, trasy rozbombardované jako po válce už za Olomoucem a až do Prahy.:D Nicméně, píšu ti hlavně pro dvě věci:
1. Zatím vče šlapem ale v Ústí n/O. v zimě mi MSTS řval, že mu chybí textura ve snow\CI_highwaybridge.ace, doplnil jsem z letních, po testu, tedy až jej projedu z Ostravy do Prahy, pokud bude něco chybět, pošlu ti výpis.
2. Prosím tě, koukni na celou trať a udělej delší cancoury odbočných tratí, tak, aby tam mohl a v MSTS i odjel traffic. Toto je fakt velký nedostatek celé tratě. Hned například trať Ústí - Letohrad, Pradubice - Hradec Králové. Nejsou to řádné lokálky a jsou dost frekventované.
Dan

Stavitelxx napsal:
:D :D :D hezká skládka!
S kolejemi jsem ale na Slovensku vůbec nic nedělal, takže problém budeš mít pouze u sebe.
Asi budem musieť vymeniť na R 441 ČD 380 za ZSSK 163, lebo vidím že vaše rušne majú problém s priechodnosťou na našich oblúkoch :P:D

ASP napsal:
Stavitelxx napsal:
:D :D :D hezká skládka!
S kolejemi jsem ale na Slovensku vůbec nic nedělal, takže problém budeš mít pouze u sebe.
Asi budem musieť vymeniť na R 441 ČD 380 za ZSSK 163, lebo vidím že vaše rušne majú problém s priechodnosťou na našich oblúkoch :P:D
A co si vypnout vykolejení.

Back
Nahoře