Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bastard napsal:To hraješ aktivitu R 441 od koho? Já ji jedu taky momentálně jsem v Popradě!Kde si mám dát bacha,možna že je traffic špatný!
Tam bude narářet nějakej naskakující neviditelnej servis.ASP napsal:Tak som vyskúšal postáť dlhšie na zastávke a znova vykolajenie aj ked som stál. Prišiel som na to ze to musel byť traffic čo vykoľajil. Vynechal som teda zastavenie v Smižanoch a išiel pozrieť čo to dá na miesto nehody. A hľa aká kopa. Simulatoru proste preskočilo.
marenadl3 napsal:Já nemám ve složce "Routes" nic, kromě trati 321.
Přišel jsem na to, že sim mi padá jenom v Praze. Čili když si chci načíst jízdu s počátkem ve stanici Praha hl.n., mám smůlu. Když od Kralup vkuřím do Holešovic, hra spadne. Jenom Praha, ostatní jezdí. Čím to tedy je?
Dík, vyskúšam.pepeQ-2 napsal:ad ASP
Doporučuji při startu Act okamžitě vypnout "srážky" klávesami CTRL+Num5. Používám tento styl cca 3 roky a zatím jsem nezaznamenal problémy.
Dan J. napsal:1) Trať je opravdu stabilnější a o Praze ani nemluvím, 100% zlepšení a podotýkám, že traffic v aktivitě není slabý, jak u mne bývá zvykem.
2) Teď k tomu bez chyb, v trati chybí textury ve složce snow a simulátor řve, takže nechápu, jak může někdo napsat bez chyb a že to projel v pořádku, toto musí řvát každému. Výpis pošlu autoru tratě mejlem, nemá cenu to vypisovat sem.
marenadl3 napsal:Já nemám ve složce "Routes" nic, kromě trati 321.
Přišel jsem na to, že sim mi padá jenom v Praze. Čili když si chci načíst jízdu s počátkem ve stanici Praha hl.n., mám smůlu. Když od Kralup vkuřím do Holešovic, hra spadne. Jenom Praha, ostatní jezdí. Čím to tedy je?