Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Nakonec to dopadne tak, že Jančura nakoupí lůžkové vozy a začne jezdit i v night :D
...a třeba to bude i s celonoční asistencí stewardek, no neberte to :D

Baloro, to je jasný, zssk350 je nejlepší, za ní pěkně 10 vůzků a hurá na trať...s takovou soupravou já jsem schopný jet i do Budišova :D :cool:

Pěkné, když si najdu v létě čas, tak se pokusím udělat model na míru, tomuhle místu by to slušelo :))

Chtěl bych se prosím tě Martine zeptat, jestli budeš zapracovávat někdy do tratě i rekonstrukce Stromovky + Holešovic a Olomouce ;). Díky za odpověď

Zdravim pánové, snažím se číst všechny příspěvky co tu jsou ale nevybavuju si můj problém. Jedná se o to, že když posunuju s elektrikou na diesel nebo opačně, tak se mi hra při najetí na mašinu sekne a padne. Když sunu elektriku na elektriku, tak je to bez problémů. Už sem zkusil snad všechno a jediný co zabírá je, když stáhnu parametry na minimum (objekty, viditelnost atd.). Vše mám nastavené dle návodu a stíny vypnuté. Neví někdo jak na to aniž by se muselo furt upravovat nastavení, nebo je to počítačem? Díky za info.

Tento problém som mal aj ja. V adresári GLOBAL je súbor soundcfg.dat. Otvor ho v textovom editore a skontroluj, či tam máš tieto hodnoty:

Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M )
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
AudioStream ( 5, 500, 100 )
SoundSystem ( 5, 1000, 300, 52428800 )
TrainMinMaxDistance ( 5, 25.0, 1000.0 )
AmbientMinMaxDistance ( 5, 20.0, 1000.0 )
Rolloff ( 5, 1.0 )

Alebo si ho už upravený stiahni

uprava_soundcfg.rar

Spouštěcí parametr je taky nastavený dle desatera na -mem:512 a windows mám všemi oblíbenou Vistu:D. Nevím jestli tím pomůžu ale jedná se o aktivity šneka Košičan a R781 Děčín-Praha a R 606 od Doda, tuším..

No u Vist s tím nic nenaděláš to bude padat pořád. Jedině mít prostě stejnou trakci,při posunech. Diesel s elektrikou si u Vist nerozumí.

Jak pod kterým Binem, mám taky Vistu a když je aktivita dělaná na 1.8.052113 tak nemám vůbec žádný problém a můžu přecházet jak chci.

Klokan 35 napsal:
mirda8412 napsal:
Aha, tak dík za info chlapi, se s tím budu muset smířit dokud nebudu mít sedmičku:-)

Stačí přeinstalovat bin. A nemusíš čekat na sedmičky.

To bych rád:-) ale kde se dá sehnat verze binu 1.8.052113? Na stránce s binem je ke stažení nejvýš 1.8.010..

bastard napsal:
No u Vist s tím nic nenaděláš to bude padat pořád. Jedině mít prostě stejnou trakci,při posunech. Diesel s elektrikou si u Vist nerozumí.
Moje aktivita Topírna noc je samé spojování lokomotiv různých trakcí. Tenkrát byly Visty a byl jediný problém, spojit 163 a 731. Tam to vždy spadlo. Ale stačilo LC traktoru 731 dát v aktivitě obráceně a už nebyl problém a aktivita šla dojet až do konce (12 hodin všelijakého šibování a spojování různých hnacích vozidel.)
Takže pokud nepomůže jen reinstalovat BIN. (Myslím, že verze není důležitá, jen u vyšších verzí než 1.70819 tato aktivita končila v Bubnech patem, proto stále doporučuji verzi dodávanou se svou tratí. )Tak zkusit jedno hnací vozidlo dát do hry obráceně.

Ještě se může stát, že mu nepomůže ani to. Osobně jsem pod Vistami přecházení mezi diesely a elektrikami nikdy nerozjel.

Back
Nahoře