Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Já se taky těšíl jak odvezu R.440 Excelsior na jeden zátah z Košic až do Chebu.Jinak Martine,souhlasím,že nemáš chuť dál pokračovat.Já bych taky neměl už jen proto,že do MSTS se stejně už nic netvoří a pokuď ano,tak většinou šuplíková záležitost.Jinak trať dělá taky autor MIKULDA a je nádherná,každý rok se těším na další část jeho super tratě.Udělal si už dost práce,teď se věnuj svojí krásné přítelkyni. Seš ještě mladej škoda promarněného života u počítače.

BALORO napsal:
Já bych taky neměl už jen proto, že do MSTS se stejně už nic netvoří a pokuď ano,tak většinou šuplíková záležitost...
Bylo by dobré zamyslet se i nad tím, proč je tolik "šuplíkových záležitostí"? A položit si otázku: "Co já mohu udělat pro to, aby jich bylo méně?" Chtělo by to méně slov (dirigování, navrhování, žádání, kritizování, kecání o ničem a podobně) a více činů.

Baloro: Já bych řekl, že to jde docela dobře říci i přesně obráceně: Jestli MSTS umírá, tak to bude možná právě proto, že se tolik tvoří do šuplíku!
Ještě aby bylo jasno, já jsem vděčný a strašně rád za každý veřejný addon, ze kterého se můžu jako uživatel těšit. A dokud bude aspoň nějaká naděje, že se nějaké novinky dočkám, MSTS bude u mne žít (a ne jen přežívat)!!!

Dan J. napsal:
Pročpak? Kde je psáno, že v MSTS musíš dělat aktivitu dle posledního GVD, tak ji zrobiš dle 2012 - 13 a hotovo.;)
Pročpak? Ty to nevieš? Pretože MSTS sa len tak hemží turbohyperrealistami :D

Nevím, koho by bavilo tvořit jen tak pro sebe do šuflíku. Mě určitě ne. A pro okruh svých "přátel" ? To už vůbec ne, protože když bych k tomu měl důvod, aby to bylo v utajení, tak by se vždy našel někdo, kdo by to dal nějakým svým přátelům a ti zase dalším, jen s poznámkou "pst! nešířit, je to neveřejné" až by to měli stejně všichni nebo ještě hůř, někdo cizí by to vydával za svůj model či projekt. Ostatně jak jsme už mnohokrát byli svědky.

Spíš je to o tom, že ani modely, ani tratě nevznikají ze dne na den. Je na tom hodně práce a ne vždy je volný čas k tvorbě. Život není jen MSTS.
A tipuji, že zrovna Tax, který odpověděl na dotaz, jen do šuflíku jen tak pro sebe doma do MSTS určitě nic netvoří. Nikoho by nebavila žádná práce, se kterou by nemohl nikomu druhému ani ukázat.

A to že někdo připomínkuje, byť nepříjemně. To už patří k věci. Autor se může klidně i naštvat, ale důležité je, aby v tom hledal i výzvu, jestli v nepříjemné kritice není i kus pravdy. Například bez nepříjemné kritiky by byla moje trať na mnohem horší úrovni.

Zbyněk Šemora napsal:
Nevím, koho by bavilo tvořit jen tak pro sebe do šuflíku. Mě určitě ne. A pro okruh svých "přátel" ? To už vůbec ne, ...

Jsme různí, jeden tvoří pro radost z tvorby, jiný proto, aby se blejsknul před ostatními, další aby zapomněl třeba na těžší životní úděl.

A pak většina z nás umí jen něco, a tak se třeba objeví nový model a není, kdo by jej naladil, nejsou k němu zvuky ani kabina. Aktivních tvůrců v MSTS ubývá. A tak takový model leží na disku či se pošle jen kamarádům. Když se takový model (určený zpravidla pro zkušené uživatele) objeví na veřejnosti, ozve se často křik, jak to, že autor nezajistil kabinu, zvuky či že to jezdí blbě.

Včera jsem dělal pořádek v mém trainsetu. Ulehčil jsem mu o půl gigabytu. Takže to mám v čerstvé paměti. Jen neveřejných úzkorozchodných vozidel tam zbylo cca 15 a v to nepočítám ty, které jednou možná budou veřejné. U těch normálněrozchodných už nemám přehled, co je veřejné, co není a co někdy bude.

JiříkTK napsal:
Kdyby se našel někdo, kdo by mi zkontroloval, zda v nové aktualizaci Trainsetu JZD nic nechybí a projel nová vozidla, budu rád.

Je to tři týdny, co jsem napsal tuto větu. Odezva je nulová. A tak bude několik nových vozidel (vyladěných i s kabinami) určeno pouze pro mé a Blažovákovy příznivce.

Prosím, neberte tento příspěvek jako výkřik absolutního pesimisty. Jsem optimista. Pořád něco vymýšlím a tvořím. Ale pomocníků ubývá, dodací lhůty se tím prodlužují, .... A tak vše trvá déle a déle.

PS pro kluky moderátorké: Myslím, že by dobré za pár dní těchto pár posledních příspěvků smazat, až to tu Martinovi nezarůstá bujným slovním plevelem

Dan J. napsal:
Pročpak? Kde je psáno, že v MSTS musíš dělat aktivitu dle posledního GVD, tak ji zrobiš dle 2012 - 13 a hotovo.;)

Když si přečteš celou tu debatu o Excelsioru od začátku, tak třeba pochopíš můj příspěvek. ;)

Michal napsal:
Dan J. napsal:
Když si přečteš celou tu debatu o Excelsioru od začátku, tak třeba pochopíš můj příspěvek. ;)
Já to psal všeobecně...:D

Ten Excelsior byla taková výzva a to,že pojedu Já,Martin a kámoš na skutečný čas odjezdu a příjezdu celou jízdní dobu a kdo dřív odpadne. :D A to skutečnou aktivitu vlaky,odstavené soupravy, atd.Jinak upřímně jezdim dle.jízdního řádu.Sem šílenec,klidně vstanu ve tři ráno a jedu Šíravu z Bohumína do Prahy.Pokud zrovna mam druhý den volno a nemusím do práce.:D

Jinak mam dotaz a to pokud napíšu příspěvek,tak mam pořád stejný počet příspěvku a to 48 a já myslel,že už dostanu hodnost nebo nějakou hvězdu,správně by mělo být celkem 51.příspěvku.:D

Baloro: To tedy jsi.:D Já teď například jedu Krakonoše a jedu ho už týden a ještě jsem ho nedojel.:D I když to už je druhý extrém. Jediné, co jsem udělal kdy v kuse, byla noční pošta (Malešice-)Běchovice-Ostrava. Jednou se vám pánové vaše páteř odvděčí, když si nedáte po šichtě bazén a minimálně tu samou dobu např. na kole.;)

JiříkTK napsal:
...

Jsme různí, jeden tvoří pro radost z tvorby, jiný proto, aby se blejsknul před ostatními, další aby zapomněl třeba na těžší životní úděl.

....

Tak to jsi Jirko napsal pěkně a výstižně.

Naposled editoval moderátor:
sice jsem moc nečetl celé, ale tvůrce, jako všichni ostatní zde, rád podporuji. Martin a Zbyněk dělají super tratě, od Zbyňka už po několikáté objednáno, u Martina nedávno prvně a fakt velká nádhera a poklona. Vždy se těším, kdy už ta ''zásilka'' od nich přijde :rolleyes: Doufám chlapi, že budete stále pokračovat. Držím pěsti, přeju pevné nervy a budu se těšít na nové aktualizace :)
6146d7c2dc7df1dc374e8a9eac76b104.jpg

Tak teď už asi 3,5 let jen poctivě zálohovat aktualizované verze. Pak "zásilka" přijde po aktualizaci jedním kliknutím. A když něco někde povybuchuje, tak se nebudeme zlobit, když si kdokoli DVD objedná znovu. Naopak to potěší.
Za sebe. Stále něco nového přibývá, ale jde to nyní pomaleji, protože mám sezonu v plném proudu. Jen teď dva dny prší, tak se i něco do MSTS postaví. Zrovna jdu zapínat editor, protože mám už vše v práci hotovo.

Back
Nahoře