Tak při posledním testu mé nové, i když staré aktivity, dělám ji snad 3 roky jsem si projel Prahu. Tedy úsek Pardubice - Praha bez ztráty krajiny, ani sms. i když krajina nakonec nebyla, ale až pod Vítkovem, ale ja stejnak končil na hlaváku. Druhá trasa, to už bylo horší, tedy sice bez sms, ale ztráta krajiny byla v úseku Praha - Bad Schandau 3*, šlo o silnice, násep, občas sem jel ve vzduchu. Tedy pokud tak tento úsek ještě doupravit. Jinak z mého potěšení, je to, že jsem Hlavák - Bubeneč projel bez ztráty kytiček, předtím jsem měl pád na Rokytce, pak Holesovice - Bubeneč bez krajiny. Ty pády celkově ustaly, nejen díky předělané krajině, hlavně navíšením paměti, 4 giga jsou dnes fak málo. Tedy pro ostatní, žádné celkové sekání trati po aktualizaci se nekoná, problém je jen a jen u Vás a není to Martinova chyba. Tedy si stěžujte na sebe. Jinak nemám nastaveno dle desatera, ani nevím co v něm je. Jediný co mám je MSTS mimo systémoví disk a parametr mem 512.
Tedy 2 prosby na Martina, upravit Kolín dílny, páč tam vždy vjedu bez krajiny, začne se objevovat podemnou, upravit krajinově Praha - Děčín, jo a poslední, bohužel párkrát se stalo, že jsem měl na vjezdovce výstrahu i když předemnou nic není - jde o Kostěnice, Kolín, Český Brod - prostřední kolej, Hněvice, ono jich je více, ale v tomto useku tyto stanice.