Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Začala se mi objevovat chybová hláška, která byla něco ve smyslu: něco s vlakem a terénem, soubor Mauer.***
A dále - když jsem jel panťákem (460), a chtěl jsem přejít z výkonu do výběhu a následně brzdy, tak se mi MSTS zaseklo a spadlo. A u BP toto nedělá.

Kdy asi bude dokončena (protože v mapě je stále naznačena jako plánovaná) trať přes Horní Lideč, Kúty-Bratislava-(Budapest)?

RE: Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Rád by som ti pomohol ale tvoja informácia ktorú si poskytol mi je riť platná... absolútne netuším čo to je ... a aký máš problém.

Tento rok to podľa mňa nebude, v pláne je prekopať Ostravsko. Takže jedine žeby kopali viacerý .. treba zavolať čierne posily :-D Na mapke taktiež zobrazuje "červenou" farbou (hotový úsek) trať ŽSR 120 (Bratislava-Žilina-Košice) a tento úsek si zahrám keď bude a si zober že na neho čakám od 2008 roku kedy bolo v pláne Vianočná aktualizácia trate Bratislava-Leopoldov :-D takže čakaj

Ja si pamätám ešte plánovanú aktualizáciu č.9 Púchov - Trenčín, kvôli ktorej som si trať objednal v roku 2007. No nakoniec z toho boli "len" koľaje až po Bratislavu a z Popradu do Čiernej nad Tisou :D Autor má svoje plány a tie sa vždy môžu zmeniť ako tu bolo už viac krát písané. Keď sa rozhodne niečo prekopať, tak prekope, keď ho nadchne nejaký nový úsek, tak ho postaví. Všetko je to na dobrovoľnej báze a my môžeme byť radi, že vôbec niečo postaví a potom zverejní aj pre ostatných. Takže sa nechajme prekvapiť, do čo sa pustí najbližšie ;) A hlavne Martinovi želám veľa času a chuti do stavby :)

Samozřejmě že je to na autorovi a už teď je tato trať kvalitní a rozsáhlá. Ale taky bych byl pro to nějak lépe označit v té mapě, protože ty červené čáry označené jako dokončené úseky jsou trochu zavádějící, lepší by bylo označit je jako rozestavěné, pak by se nestalo že někdo čeká že dojede například do Vídně a on dojede ale jen po kolejích bez ničeho okolo, ale to je jen moje připomínka, když už to tu někdo začal. :)

A copak bych měl poskytnout více? Snad jen to, že můj PC na běh MSTS bohatě stačí a mám vše nastaveno podle Desatera.

No, je mi jasné, že to je na autorovi, ale na plánu jsou plánované tratě někde jinam, než byly poslední 2 aktualizace. A to trať do Bad Schandau a do Mostu. Já myslel, že prioritní budou tyto tratě, kde je napsáno "plánovaná".

marenadl3 napsal:
A copak bych měl poskytnout více? Snad jen to, že můj PC na běh MSTS bohatě stačí a mám vše nastaveno podle Desatera.

Třeba, zda ti to padá všude na trati, nebo jen na některých místech, zda se jedná o aktivitu, či nikoli, jestli se to děje u všech 460-tek, nebo jen u nějaké atd.

marenadl3 napsal:
No, je mi jasné, že to je na autorovi, ale na plánu jsou plánované tratě někde jinam, než byly poslední 2 aktualizace. A to trať do Bad Schandau a do Mostu. Já myslel, že prioritní budou tyto tratě, kde je napsáno "plánovaná".

Kdyby tyto tratě byly prioritní, nejezdíme dnes do Mostu, nebo vlastně ani do Ústí, takže ty plánované tratě ber s odstupem. A vlastně je to o to lepší, když se necháváš překvapit, kam asi povede příští aktualizace ;)

Marenadal3: Ja taky planoval super budoucnost a mam z toho prd. Ono nekdy planovat se nevyplaci a lepsi je zit skutecnosti a tim co me bavi a co me zajima :-)

Padá mi to všude na trati a u všech vlaků, a to ve volné jízdě. Vyjel jsem např. z Bohumína a se 460tkou mi to spadlo hned na zhlaví, s Elefantem "až" v Dětmarovicích.

A máš vypnuté vykolejení vlaku ctrl+num 5? U aktivit to někdy pomáhá.

Tak při posledním testu mé nové, i když staré aktivity, dělám ji snad 3 roky jsem si projel Prahu. Tedy úsek Pardubice - Praha bez ztráty krajiny, ani sms. i když krajina nakonec nebyla, ale až pod Vítkovem, ale ja stejnak končil na hlaváku. Druhá trasa, to už bylo horší, tedy sice bez sms, ale ztráta krajiny byla v úseku Praha - Bad Schandau 3*, šlo o silnice, násep, občas sem jel ve vzduchu. Tedy pokud tak tento úsek ještě doupravit. Jinak z mého potěšení, je to, že jsem Hlavák - Bubeneč projel bez ztráty kytiček, předtím jsem měl pád na Rokytce, pak Holesovice - Bubeneč bez krajiny. Ty pády celkově ustaly, nejen díky předělané krajině, hlavně navíšením paměti, 4 giga jsou dnes fak málo. Tedy pro ostatní, žádné celkové sekání trati po aktualizaci se nekoná, problém je jen a jen u Vás a není to Martinova chyba. Tedy si stěžujte na sebe. Jinak nemám nastaveno dle desatera, ani nevím co v něm je. Jediný co mám je MSTS mimo systémoví disk a parametr mem 512.
Tedy 2 prosby na Martina, upravit Kolín dílny, páč tam vždy vjedu bez krajiny, začne se objevovat podemnou, upravit krajinově Praha - Děčín, jo a poslední, bohužel párkrát se stalo, že jsem měl na vjezdovce výstrahu i když předemnou nic není - jde o Kostěnice, Kolín, Český Brod - prostřední kolej, Hněvice, ono jich je více, ale v tomto useku tyto stanice.

alcapone napsal:
Tedy 2 prosby na Martina, upravit Kolín dílny, páč tam vždy vjedu bez krajiny, začne se objevovat podemnou, upravit krajinově Praha - Děčín

A co takhle si raději nastavit počítač dle desatera? Já ho mám nastavený správně a nemám žádné problémy ani v Kolíně, ani směrem na Děčín a to mám paměti jen 4GB RAM :P

Já to mam taky v pohodě a to i při reálné ativitě kterou sem si vytvořil R 884 Galán, kde je spousta vlaku a odstavených souprav.

Naposled editoval moderátor:
Nechci zbytečně přilévat olej do ohně, ale na mé vykopávce která má 2 GB RAM od úpravy co jsi Martine provedl nemám jediný problém. Ať Praha, Kolín, Ústí a vlastně celé severní Čechy bez nejmenších problémů. Jediný který se vyskytl, ale to bylo mojí blbostí při příjezdu do Přerova. Jelikož jsem od Pardubic jen ukládal, ale nevyjel z MSTS tak to na mne začalo řvát že chybějí sms. soubory. :cool:

Back
Nahoře