Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bylo by dobré zamyslet se i nad tím, proč je tolik "šuplíkových záležitostí"? A položit si otázku: "Co já mohu udělat pro to, aby jich bylo méně?" Chtělo by to méně slov (dirigování, navrhování, žádání, kritizování, kecání o ničem a podobně) a více činů.BALORO napsal:Já bych taky neměl už jen proto, že do MSTS se stejně už nic netvoří a pokuď ano,tak většinou šuplíková záležitost...
Pročpak? Kde je psáno, že v MSTS musíš dělat aktivitu dle posledního GVD, tak ji zrobiš dle 2012 - 13 a hotovo.Stavitelxx napsal:To teda mám co dělatMichal napsal:Nebo to Martine musíš stihnout do nového GVD.![]()
![]()
Pročpak? Ty to nevieš? Pretože MSTS sa len tak hemží turbohyperrealistamiDan J. napsal:Pročpak? Kde je psáno, že v MSTS musíš dělat aktivitu dle posledního GVD, tak ji zrobiš dle 2012 - 13 a hotovo.![]()
Zbyněk Šemora napsal:Nevím, koho by bavilo tvořit jen tak pro sebe do šuflíku. Mě určitě ne. A pro okruh svých "přátel" ? To už vůbec ne, ...
JiříkTK napsal:Kdyby se našel někdo, kdo by mi zkontroloval, zda v nové aktualizaci Trainsetu JZD nic nechybí a projel nová vozidla, budu rád.
Dan J. napsal:Pročpak? Kde je psáno, že v MSTS musíš dělat aktivitu dle posledního GVD, tak ji zrobiš dle 2012 - 13 a hotovo.![]()
Já to psal všeobecně...Michal napsal:Když si přečteš celou tu debatu o Excelsioru od začátku, tak třeba pochopíš můj příspěvek.Dan J. napsal:Pročpak? Kde je psáno, že v MSTS musíš dělat aktivitu dle posledního GVD, tak ji zrobiš dle 2012 - 13 a hotovo.![]()
![]()
JiříkTK napsal:...
Jsme různí, jeden tvoří pro radost z tvorby, jiný proto, aby se blejsknul před ostatními, další aby zapomněl třeba na těžší životní úděl.
....