ML636
Průvodčí
Já bych si dovolil vnést trochu logiky do toho. Praha-Beroun máme v BP. Opět by to byla další rozdělaná trať, protože Martin po staru nestaví a celá plzeňka je teď rozkopaná, včetně stavby (bohužel) toho šíleného tunelu.
Totéž platí pro Praha-Budějce. Rozkopáno v Hostivaři, rozkopáno za Táborem.
Takže jako nejlogičtější se mi jeví
a) postavit krajinu mezi blavou a Žilinou, aby se daly vozit i slovenské Intercity BA-KE, nebo
b) dostavět trať z Valmezu do Vsetína (a příp. dál), ať se dají vozit i zdejší rychlíky.
Já osobně jsem se nejvíc těšil na Cheb, ale důvody byly jasně řečeny, snad se tam tedy brzy dostaví a aktualizace i v MSTS bude moci na svět. Všechno ostatní, jako je Břeclav-Brno a podobné návrhy, bych nechal úplně plavat do doby dokončení všech ostatních plánovaných staveb a to s čistým svědomím, protože už je to součástí BP, tedy jezdit se tam dá.
P.S. Krásné dílo na tu Ostravu, jen co je pravda.
Mimochodem, technická otázka - došlo k výměně návěstí pro eletrický provoz mezi Prahou a Ostravou? Například v Běchovicích ani v Rostoklatech už nejsou "tvrdé" stahovačky, ale jen šachovnice, či Dropbox, neboli "Vypněte trakční odběr". 
Totéž platí pro Praha-Budějce. Rozkopáno v Hostivaři, rozkopáno za Táborem.
Takže jako nejlogičtější se mi jeví
a) postavit krajinu mezi blavou a Žilinou, aby se daly vozit i slovenské Intercity BA-KE, nebo
b) dostavět trať z Valmezu do Vsetína (a příp. dál), ať se dají vozit i zdejší rychlíky.
Já osobně jsem se nejvíc těšil na Cheb, ale důvody byly jasně řečeny, snad se tam tedy brzy dostaví a aktualizace i v MSTS bude moci na svět. Všechno ostatní, jako je Břeclav-Brno a podobné návrhy, bych nechal úplně plavat do doby dokončení všech ostatních plánovaných staveb a to s čistým svědomím, protože už je to součástí BP, tedy jezdit se tam dá.
P.S. Krásné dílo na tu Ostravu, jen co je pravda.