Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
...no přesně jak jsem psal projíždím Dolními Počernicemi a ve chvíli kdy proti mě vyjíždí tuším že nějaký náklad vyhodí mi to tuto hlášku...
"Nelze najít soubor s modelem Servis1.s" když dám ANO tak že to chybí v SHAPES... ale tu si moc přesně nepamatuji a potom mi to vyhodí že hra přestala pracovat... :(

Zkus soubor z Trainset nakopírovat do Shapes, pokud to pomůže tak jeď dál a až dojedeš tak jej ze Shapes zase smaž.

...první rámeček i po překopírování "Servis1.s" do SHAPES stále "Nelze najít soubor s modelem Servis1.s" po odkliknutí "ano" se objeví nové chybové hlášení nikoliv ohledně SHAPES - tentokrát "Nelze otevřít soubor s texturou Global/Textures/Servis.ace ...po odkliknutí "ano" další chybové okno "Selhalo nahrání souboru s modelem. Servis1.s" ...znovu jsem dal ano a objevilo se mi poslední chybové okno "Nelze přidat vozidlo Servis1 (uid:200169) do světa." - a potom program MSTS přestal pracovat...

A to jedeš volnou jízdu, nebo aktivitu. Tohle nemá s tratí nic společného, te neviditelná mašina na vagonech co někde stojí. Tedy si otevři conbuilder a ten ti zahlásí co ti chybý v aktivitě. Je fakt, že jej Martin v trainsetu nemá, proto je holt nudné dnes mít i DVD od Zbyňka.

A to jedeš volnou jízdu, nebo aktivitu. Tohle nemá s tratí nic společného, te neviditelná mašina na vagonech co někde stojí. Tedy si otevři conbuilder a ten ti zahlásí co ti chybý v aktivitě. Je fakt, že jej Martin v trainsetu nemá, proto je holt nudné dnes mít i DVD od Zbyňka.
Já bych tedy Zbyňkovo DVD za nudné neoznačil, ale dobře... :D :D

...jel jsem aktivitu a přes "conbuilder" jsem test contistů zkoušel a vše je v naprostém pořádku, tak doopravdy nevím kde je zakopaný pes, ale každopádně moc díky za radu :)

Zkontroluj si složku servis_cd nebo tak nějak v trainsetu, esli tam tento soubor je..občas se stane, že zmizí nějaká textura nebo model nebo něco..

...héééj, tam ten soubor mám, psal jsem to už včera :) tak nevím, ale i Tobě díky za radu! ...jinak ten soubor v "TRAINSET" se jemnuje "cd_servis" :)

Dobrý den,

procházím internet a narazím na kompletní trať 321 verze 23 ke stažení úplně zdarma :/ Chtěl bych se proto zeptat autora, jestli by to nešlo nějak ošetřit :) Jak k tomu přijdeme my, co si trať poctivě koupili? Nebo autor? Stráví nad tím veškerý svůj volný čas, určitě je to i velký žrout peněz a pak přijde nějaký exot a dá to na internet. Nechci tímto dotazem rozčeřit vody, ale je mi takové jednání vůči autorovy hodně líto.

Lukáš

No, díky podobným šmejdům jsme přišli o spoustu modelů, kabin a dalších věcí na msts, a postupně o chuť autorů cokoliv dalšího tvořit. Taky mě to mrzí.

Povec mi jednu vec ako chceš ošetriť bežný rar súbor, alebo exe subor? Doba je na takej úrovni že aj 24 miestny kód ti hravo prelomia. Zober si dnešné moderné hry, programy, a pod všetko doslova nájdeš na nete. Takže autorom nezostýva nič ine len teda robiť to preto že ich to baví. Zober si firmu Ubisoft alebo EA Games koľko ročne miliónov eur/dolarov stratia na warez verziách ktoré stiahneš volne na nete. A čo majú spraviť? Alebo čo by si robil ty?

Přesně tak, v dnešní době je na internetu všechno a jen těžko se proti tomu dá bránit, nezmůžou to velcí giganti typu Ubisoft, apod, takže co můžeme dělat my.
Naštěstí já jsem tak trochu vychcanej a už několik let si dávám při vypalování tratě tu práci, že mám v trati souborek se sériovým číslem a to průběžně při vypalování měním, takže na každém odeslaném DVD je trať s jiným číslem a ke každému číslu patří samozřejmě jméno a adresa zákazníka. Když si tu trať Lukáši stáhneš a zjistíš mi ono sériové číslo, řeknu Ti přesně jméno a adresu toho šmejda, kterého pak můžeš klidně jít navštívit, třeba s násadou od krumpáče.... :) To je tak asi jediné, co proti tomu můžeš udělat ;)
Nedá se bránit proti tomu, aby někdo něco umístil na internet, ale já mám alespoň tu možnost zjistit, kdo to udělal. Pak zbývá otázka, co s tím dělat dál...

To s tím heslem je fakt vychcaný. Ale pokud se například stalo, že si dvd někdo poctivě koupil a v dobré víře ho pak půjčil kamarádovi a ten zase kamarádovi, kterej ho dal na net, stopa se pak trochu ztrácí...

Ale pokud se například stalo, že si dvd někdo poctivě koupil a v dobré víře ho pak půjčil kamarádovi a ten zase kamarádovi, kterej ho dal na net, stopa se pak trochu ztrácí...

Ale už ve chvíli, kdy si zakoupené DVD s tratí zapůjčíte komukoliv, kterýžto si ho nainstaluje zdarma (myslím tím placený adon), poškozujete autora ušlým ziskem. Mělo by to být také předmětem licenčního ujednání. Ikdyž jste majitelem DVD, obsah je majetkem autora a bez jeho svolení nejste oprávněn tento obsah jakkoliv šířit. Já nejsem pedant. Vyplývá to logicky z věci a potažmo z obchodního práva. Takže v tomto případě je pojem "V dobré víře" pojmem neznámým.

Francek: ....ale zas ako autor trate tomu zabráni aby ho ten kupujúci nepožičal svojmu kamarátovi? ..to sa nedá...vieš dobré že veľa ľudí podpíše ani nevie čo je v zmluvách a nikto nič neurobí lebo niekedy to nejde :)

Back
Nahoře