F
FrantaVopička
Host
To máš problém, protože na ss systému se příprava na vypnutí proudu používá právě před šachovnicema.Nešlo by, cedulku se šachovnicí nemám...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To máš problém, protože na ss systému se příprava na vypnutí proudu používá právě před šachovnicema.Nešlo by, cedulku se šachovnicí nemám...![]()
Tak tady máš nové návěsti pro EP: http://msts.web2001.cz/objekty.htm
Snad to bude fungovat. V MSTS jsem to nezkoušel, jen v Shape Vieweru. Ale jsou to v podstatě skiny mé předchozí sady, tak by neměl být problém. Kromě šachovnice jsou tam i rekuperační návěsti a i ta předvěst před vypínačkou, ať to mám kompletní.
No jo, nemáš mít postavených tolik kilometrů tratí.Chtěl jsem jít dneska brzo spát, ale vzhledem k této okolnosti to zřejmě bude dlouhá noc![]()
Ano, například Běchovice, ale je to i jinde. Ta tvrdá stahovačka už tam není, místo ní je tam právě ta šachovnice. Pokud mi někdo napíše fundovanou odpověď, budu jedině rád.Michal: Myslíš například Běchovice? Zpravidla když zůstávají "tvrdé" stahovačky spolu se šachovnicí, je to při jízdě proti správnému směru. tam bývá tvrdá. Abych pravdu řekl, ani já jsem to nepochopil, ale můžu se na to časem zeptat. Mám tedy jednu domněnku, ale nechci to sem psát, abych případně nebyl za blba. Až se dozvím jak to je, napíšu sem obojí.![]()
To už je sakra historie. Téměř 10 let.Martine použiješ aj podmienečné sťahovačky ktoré má Michal na stránke? Vyzerá to zaujímavo a realisticky![]()