Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Už od kolíbky mi maminka vštěpovala, že oslavencům se přeje v předvečer narozenin. A pokud dobře počítám, trať 321 má narozeniny už zítra, takže vše nejlepší do dalšího desetiletí, hodně nových kilometrů a ještě více super aktivit přeje Prolam :D:p

Já teda nevím, který den přesně má Trať 321 narozeniny, ale když to prolame říkáš, budiž. :)

Neboj Mirane, tato trať je nesmrtelná, ta nás ještě všechny přežije, my už tady dávno nebudem a ona se bude stále rozrůstat :D

...tato trať je nesmrtelná, ta nás ještě všechny přežije, my už tady dávno nebudem a ona se bude stále rozrůstat :D
Já to říkám pořád, že Ti pomáhá nějaká umělá inteligence :) Protože já jsem tam kde jsem jen proto, že jsem mohl téměř každý den stavět hlavně v práci. A jestli jsi jezdil s autobusem, tak za jízdy těžko a proti mě ještě stíháš sem tam i nějakou dovolenou :)

Ale je zajímavé, že si pamatuješ nějaké výchozí datum, kdy jsi začal.
To já vůbec nemohu identifikovat den, kdy jsem přestal jen experimentovat a šel do toho svého projektu. Snad jen podle souborů Tiles.
Pak bych měl slavit 19.2.2003 :) Anebo je to spíše den mého zakletí do MSTS? :)
Byla by sranda, pokud se někdo ten den narodil a ironií osudu už také paří MSTS. Ale MSTS určitě hrají i stejně narození jako Martinova trať. Tak jsem sám zvědav, kolika let se tyto naše "děti" MSTS ještě dožijí. Jestli z puberty do dospělosti, to záleží asi na tom, jak se vyladí a zdokonalí OpenRails. :)

Takže Martine vše nej Tvému "dítěti" a hodně dalších nových kilometrů.

Zbyňku já si datumy nepamatuji, mám problém si zapamatovat své vlastní datum narození :D
Ale když se podívám do archivu na mé první příspěvky tady na foru, psal jsem tam, že v nejbližších dnech se základní verze Tratě 321 objeví na internetu ke stažení a bylo to právě v půlce března před 10 lety.
Nevím kdy jsem poprvé začal stavět v editoru, to už se asi nezjistí, "narozeniny" Tratě 321 uvádím do doby jejího zveřejnění.

Jinak s pamatováním datumů mám stále problémy, na kdy že jsem to slíbil zveřejnění aktualizace 26, na červen?? :D:p

Martine, podívej se do Tiles. Vyhledej nejstarší soubor a uvidíš. Tedy za předpokladu, že zůstal alespoň jeden úplně původní čtverec.

Já jsem se právě podíval a vidím nejstarší soubor vygenerovaného terénu 28.3.2005. Tedy příští sobotu v jednu hodinu a 27 minut by jsi měl teprve začít stavět.

Martine, ty jsi vlastně celou trať kdysi teleportoval o kus vedle, kvůli kritické rovnoběžce, aby nemizel terén, než to Džodrdž opravil. Takže ani nemohl zůstat žádný díl terénu na svém místě. Pak už je to těžko dohledatelné.

Nějaký problém s rovnoběžkou byl, jestli jsem trať teleportoval, nebo se to vyřešilo Džordžem ještě před teleportací, to už si opravdu nepamatuju.

mám doma ještě CD s Martinovou tratí a byl to ten úplný základ této verze tak se můžu podívat na datum ( aktualizaci 1 uz jsem si stahoval )

Staviteli a nemohl by jsi nás alespoň navnadit nějakými screeny z nové aktualizace např. z předělanýho úseku Přerov - Polanka, když už plánuješ vydání aktualizace až v červnu :rolleyes:

Pokud si dobře pamatuji, prapůvodní 321 byla myslím u Havla spolu s asi 3 aktualizacemi, celkově ze Svinova do Třince (?). Teprve když jsem Stavitele oslovil kvůli další, obdržel jsem CD s novou koncepcí trati. A přibývaly úseky do Mostů, Bohumína, Žiliny, Frýdku Pístku, lokálky... Ale to už bylo později. ;) :)

Nevím o co každému jde! Prostě až Martin aktualizaci vydá tak bude venku a všichni se to dozvědí, připadám si tady jak v mateřské školce když děti neustále otravují a kdy už bude ta vánoční besídka.

Back
Nahoře