Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už od kolíbky mi maminka vštěpovala, že oslavencům se přeje v předvečer narozenin. A pokud dobře počítám, trať 321 má narozeniny už zítra, takže vše nejlepší do dalšího desetiletí, hodně nových kilometrů a ještě více super aktivit přeje Prolam![]()
Já to říkám pořád, že Ti pomáhá nějaká umělá inteligence...tato trať je nesmrtelná, ta nás ještě všechny přežije, my už tady dávno nebudem a ona se bude stále rozrůstat![]()
Screeny jsou na straně 46Staviteli a nemohl by jsi nás alespoň navnadit nějakými screeny z nové aktualizace např. z předělanýho úseku Přerov - Polanka, když už plánuješ vydání aktualizace až v červnu![]()
A joo díky za odkaz..vypadá to pěkně, tak snad je zde ještě stále potencionální možnost, že se dnes v nový aktualizaci projeduScreeny jsou na straně 46
Jestli se vůbec vydáA joo díky za odkaz..vypadá to pěkně, tak snad je zde ještě stále potencionální možnost, že se dnes v nový aktualizaci projedu![]()
... Jinak s pamatováním datumů mám stále problémy, na kdy že jsem to slíbil zveřejnění aktualizace 26, na červen??![]()
Začínám se v těch hádankách ztrácetNedávno jsem psal, že za měsíc bude Trať 321 slavit výročí 10 let své existence, takže můžeš zkusit hádat, kdy vyjde aktualizace![]()