Já nic neslíbil, to byl pouze náznak, kdy zhruba bude aktualizace.
...ještě nejsou hotové internetové stránky.
Tak nám alespoň ukaž co v aktualizaci bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já nic neslíbil, to byl pouze náznak, kdy zhruba bude aktualizace.
...ještě nejsou hotové internetové stránky.
Nevím co tady pořád vyplakáváte a chcete aktualizaci, až bude, tak bude a basta. Nejlepší je, že o aktualizaci pořád žadoní ti v komunitě "nejvíce aktivní".![]()
No moc toho v aktualizaci nebude, místo slin spíš budeš brečet[/QUOTE
Doufám že tam budou aspoň Karlovy Vary![]()
Tak řekl bych, že Nedakonice a Břeclav mají společnou určitě první polovinu stanice střídavou soustavu 25 kV / 50 Hz, ale druhá polovina je elektrizována stejnosměrnou sostavou 3000 V.Nedakonice má společné se stanicí Břeclav co významného a co naopak společného nemá?
Tak řekl bych, že Nedakonice a Břeclav mají společnou určitě první polovinu stanice střídavou soustavu 25 kV / 50 Hz, ale druhá polovina je elektrizována stejnosměrnou sostavou 3000 V.
Vysvětlím. Co má společného Břeclav s Nedakonicemi? Celá Břeclav má střídavinu 25 kV / 50 Hz, kdežto Nedakonice jenom půlku. Polovina Nedakonic má stejnou napěťovou soustavu jako Břeclav.nějak jsem to nepochopil, kde je v Břeclavi styk napěťových soustav st 25 kV / ss 3 kV...
Děkuju moc.Toto je správná odpověď a Pepa z Nuslí pochopil.![]()
Tak jsem se koukal do SJŘ, ale na trati 527 žádná péčková návěstidla nejsou.Kde v trati se na trase Praha-Děčín nachází stanice s "Péčkovými" návěstidly, je-li nějaká?