Ahoj Martine, tak dělám na aktivitě a jsem zrovan na úseku Praha - Ostrava, konkrétně teď v Drahotuších a musím moc pochválit změny v trati, ale...
Ach jo, ty statické objekty vozidel v trati, co jsi nacpal i do míst, kde nebyly a nebo byly, ale nějak jsem se tam dřív nedostal.

Takže:
Proč máš v Praze Rdotín ve šturcu (na vjezdu od Krlštejna vlevo) tu mašinu tuším 121 nebo co tam je..., kolej traťovky, stává tam MUV, ale budiž, v Pardubících a to už se chystám napsat dlouho, na nákladní koleji za posl. nást. od budovy ti stojí souprava ČD Bdmtee, tam by byl statický objekt vozů opodstatněn, ty vozy tam snad přireznou ke koleji, ale ne tydle, stojí tam Bh + Bai 4 dveř. teď za posl. rok, vozy armády:
Dále ty Uacs v Lipníku, tak to nevím, na co by tam stály vozy ČD Uasc. buď pracovní vozy Ubytovací atd., nebo vozy Eas-u se dřevem, či bez, to si ale snad ošéfne každý začínající tvůrce aktivit. V Drahotuších jsi na vlečku štěrku drbnul taky statický objekt, tak si pokládám otázku, jestli chceš, aby se vůbec daly dělat aktivity s náklady, tam se běžně manipiluje a odstavují se vozy, ale povětšinou Faccs, ale stejně, když pojedu manipulák, co tam vlastně mám dělat, když nacpeš na jednu z mála vleček co máš v trati statický objekt. Já pochopím vozy v Ostravě, Olomouci, Třebové na nákladních kolejích, jasně, velká stanice a je to pomoc pro dardu na FPS, ale naco v malých stanicích? Nic ve zlém, doufám, že jsem tě nijak neodradil do titěrné práce na trati, kterou mám od prvopočátku vzniku, ale byla by škoda udělat kosmetický paskvil s hafem kilometrů jen na volnou jízdu, nebo EC IC aktivity. Jinak se chci zeptat, to dělá jen mně, že na trati, kde je 160 a mám volnou trať, tak mi v některých nádražích na vjezdu svítí žlutá (120) a na odjezdovém bílá (40) a když vjedu do nádraží přehodí se na odjezdovém volno (zelená s maximaálkou)?
Dan
Tak Suhdol, Jistebnik, totéž. Kurnik Martine zauvažuj na smazáním tech vozů mimo velké stanice, k rampě v Jistebníku taky nenajedu, i když se tam už dneska nejezdí a jsou tam stavebniny, či co to je. Studénka je jak v reálu a odbočka na trať do "Kopru" taky pěkně prokoukla.