Pepa z Nuslí
Průvodčí
Martine je nějaká reálná šance že bys pokračoval dál????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
K Ostravsku, kvůli tomuto uzlu mám trať 321 a vlastně na tomto základě i vznikla. Jinak rušit lokálky? PROČ? To je jak zrušit všechny dieselové lokomotivy, osobní vozy mimo IC z trainsetu a tvrdit, že koridor stačí a mimo vozy IC a pár osobních nic nepotřebujem. Trať přeci tvoří vše kolem a mne nebaví jezdit jen IC / EC atd, atd... Takže pro očesávání tratě od spestřujících bočních tratí rozhodně nejsem, bylo by to spíš na škodu....pak je otázkou zda holt nevyrušit lokálky a za další, je tu reko Ostravska.
Trat do Chebu povede z Plzně nebo odjinud? Tedy pokud se mohu zeptat.prvním místě postavit Plzeň a Cheb
Tak co mám pak říkat já.... ale to nehrozí, na to už jsem moc starý.
....
... A pokud mi někdo doporučíte program Dynatrax, který právě tyto dynamické koleje dokáže přeměnit na klasické koleje...
Chlapi, pokud je problém v překročení kapacity dynamických kolejí v Tsection.dat, Dynatrax nic nevyřeší. Ono to totiž není tak, že by nahrazoval dynamické koleje klasickými, ale že umí vytvořit z vybraného *.profiles model podle parametrů té dynamiky, ten umístí včetně *.sd souboru do Shapes a ve World přepíše typ objektu a cestu k němu. V databázi ale tato kolej zůstává i nadále jako dynamická!... Já jsem také zkoušel kdysi dávno použít Dynatrack ...