Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V době,kdy Rakousko Uhersko ztrácí na bojišti stovky důstojníků ... a inzeráty se nečtou. No to je pěkné.Nabízel jsem už několikrát ...
Zdravím, přibližný termín sám moc nevím, práce na rekonstrukci Ostravska jsou sice hotové, ale ještě mám v plánu udělat jiné věci, které mám rozpracované, takže počítám tak cca 2-3 měsíce, záleží, kolik budu mít času.
Jinak v tom má Zbyněk pravdu, paneláčků je spousta, z nich už se dá postavit slušné velkoměsto, nejhorší je stavět menší městečka/vesnice, kde jsou menší domečky/bytovky, u toho se taky vždycky hodně potím.![]()
Zbyňku, a ja som konštatoval že jedného modelára to napadlo, ale keď mu to niekto ofrľal že sa mu to nehodí lebo to nemôže použiť tak s tým ďalej nepokračoval ... Teraz už zdrojáky k tomu ťažko nájdem, je to asi 10 - 12 rokov dozadu, a nové začínať určite nebudemJinak Taxi, já nemám na nikoho požadavek. Jen jsem konstatoval, že je škoda, že něco podobného ještě žádného modeláře stavebnic domečků nenapadlo.
Nebyla řeč o specialitách, ale o typických ulicích, kde jsou domy nalepené jeden na druhý. Jako stavitel tratí studuji všechna města a vesnice, kudy pokládám koleje, vidím, jak se všude opakuje to samé i ve městech, ale bohužel, není to z čeho poskládat.Ono taky vzít v úvahu, že každý kraj nabízí různý ráz vesnic
Zbyňku, vtedy si ma nemal rád, pretože som nechcel pristúpiť na Tvoj systém značenia trainsetuTaxi, obdivuji Tvého pamatováka. Já si tyto událostí před 12 lety nepamatuji. Kdybys nadhodil obrázekAle nevěřím, že by to bylo to o čem jsem nyní psal, protože tenkrát bych ti za takový počin určitě utrhal ruce.
![]()
Nebyla řeč o specialitách, ale o typických ulicích, kde jsou domy nalepené jeden na druhý. Jako stavitel tratí studuji všechna města a vesnice, kudy pokládám koleje, vidím, jak se všude opakuje to samé i ve městech, ale bohužel, není to z čeho poskládat.
Nebyla řeč o specialitách, ale o typických ulicích, kde jsou domy nalepené jeden na druhý. Jako stavitel tratí studuji všechna města a vesnice, kudy pokládám koleje, vidím, jak se všude opakuje to samé i ve městech, ale bohužel, není to z čeho poskládat.
Nechci tady zakládat nějaké flameware, ale asi mi něco uniklo. A proto se zeptám takto: Co jsi konkrétně ty (kromě výzev mladým modelářům) osobně vymodeloval a přispěl tak k rozvoji MSTS? Mohu se mýlit (i to patří k nám jako k lidem) ale nějak si na nic významného, vyjma spousty lajků a komentářů nějak nemohu vybavit..........
Proto se snažím vyzvat potencionální mladé modeláře, aby ve svém okolí našli a vymodelovali různé stavební objekty........
Mirane, zrovna jsem to měl na mysli, i když, ode mně to tedy sedí, já nepostavil žádnou trať, nedokázal jsem udělat ani jeden skin, jsem jen pouhý aktivitář. Proto se zdržuji jakýchkoliv rad a výzev.Nechci tady zakládat nějaké flameware, ale asi mi něco uniklo. A proto se zeptám takto: Co jsi konkrétně ty (kromě výzev mladým modelářům) osobně vymodeloval a přispěl tak k rozvoji MSTS? Mohu se mýlit (i to patří k nám jako k lidem) ale nějak si na nic významného, vyjma spousty lajků a komentářů nějak nemohu vybavit.
Screeny jsem poslal, to mi křivdíš. Samo, že domečky nejsou ideální, ale jsou použitelné.Očekával jsem, že reakce na můj první příspěvek bude taková, že někdo pošle screen baráčků