Zajímavé video o železnici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím všechny, možná už to tu někde je a já jen "objevil Ameriku", ale dám to sem, ač smutné, na konci videa jsem se docela pobavil, velmi vtipná koncovka.:D:D

Dan

Zbyňku, to je fotomontáž. Mrkni na LCD vedle sluchátka vysílačky. Evidentně je to focené někde v hale, odrážejí se tam střešní okna.

To sice ano, ale když porovnáš tu trať s fotomapou dle uvedeného odkazu, tak ty lesy co tam jsou tak na fotomapě nejsou.

Za další - před tím bimbadlem je předzvěst vjedového návěstidla - na 321 z Chotěbuzi na Albrechtice je tuším AB.

Zbyněk Šemora napsal:
Co je to za štreku ? Jediná jednokolejka, kde jezdilo Pendolíno byla Třebovice - Rudoltice. Jinak mne nic nenapadá.

Ahoj, no to spíš fakt vypadá na dodělávku, ne skutečnou trať, ale zjistil jsem jinou věc, s pendolína se dá vystoupit a dojít až do podniku RIO, kde proběhla sobotní akce.:D:D:D
Dan

Pravda.pravda,
v Chotěbuzi to vypadá trošku jinak a ke všemu jsou zkorodované "žebříkové" jednoduché stožáry TV v ČR výsadou zemí českých a nikoli moravskoslezských /snad jsem malé "č" a "m" napsal dle pravidel českého pravopisu :eek:/ ... .;)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/Chotebuz_1.jpg
Kolej traťového úseku Chotěbuz - Albrechtice u Č.Těšína - /Ostrava-Svinov/. Pod mostem dvojkolejná trať č.320.Kdyby po ní jel vlak zleva doprava,pelášil by od Čadce k Bohumínu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/Chotebuz_2.jpg
Kolej traťového úseku /Ostrava-Svinov/ - Albrechtice u Č.Těšína - Chotěbuz.

David

Jasně. Když se obrázek zvětší, tak je vpravo vidět silniční estakáda. A ta předvěst do Libně je jak vymalovaná.
V tomto železničně zeměpisném testu zvítězil Kank :D

Jo jo, tak tahle mi jezdilo za barákem, ale já nebyl ještě na světe, to je knasrání, tak se moct vrátit v čase a projet si alespoň jednou tuto trať Ostrava - Karviná. Dnes v místech příjezdu do Radvanic a nádražní budpova stojí obchod a trať připomíná poze kousek kolejí a pomníček.:(

Dan

Hezký den,
doufám, že tohle tady ještě nebylo. Pokud ano, tak mne za to prosím nekamenujte. Nevíte, proč to strhlo tu rychlobrzdu? Vypadá to na nějakou souvislost s návěstidlem. To syčení je přímočinné vypouštění vzduchu pomocí Dako OL2? PS. kdyby někdo měl nějaká instruktážní videa ČSD/ČD/ŽSR krom MDC, tak sem s nimi prosím.:)

Back
Nahoře