Zajímavé video o železnici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Ale to se přece nám vláčkařům přece říká od počátků věků. "Raději si najděte nějakou babu" :D Mě to také říklali, když jsem fotil a filmoval mašinky :D A nedbal jsem a jak jsem dopadl :D
Alespoň máte nějaký odstrašující příklad. Na druhou stranu by jste neměli tratě BP. Někdy zlé je i k něčemu dobré.

Hezký den,
asi jste všichni už toto video viděli, ale nemůžu si pomoct. Hned mi zlepšilo náladu. :)

Prý Russian locomotive... Hlavně, že to je LTS.SK. Hned si také pusťte Starting a train the Russian way cca v polovině strany. Vím, že to všichni znáte, ale vždycky se tomu musím smát. :D

I může, jelikož se nahromadí palivo v turbíně a výfukovém potrubí, taky se stalo, že se výfukové potrubí roztrhlo.

Chtěl bych se někdy na těch krasavicích projet. :rolleyes: Ty mašiny byly pro Vietnamské železnice a Kambodžu?

Dneska ide na stanici Nat Geo TV dokument Vteřiny před katastrofou, minulý týždeň začala nová séria a chodí to každý pondelok. Dnes o 23:00 ide Železniční katastrofa v Paddingtonu.

Všeobecné informácie o dokumente: Počítačová grafika, forenzní věda a očitá svědectví se spojily, aby ilustrovaly poslední momenty několika největších světových tragédií.

Směs počítačové grafiky, rekonstrukce původních situací, archivních záběru, forenzní vědy, dramatických očitých svědectví a odborných komentářů nám pomůže znovu do nejmenších detailů obnovit zásadní momenty nejkatastrofálnějších neštěstí moderní doby.

Zdravím na youtube mám svoj profil kde možete čeknúť nejaké moje videa... najdete ma pod menom " vlakful "... príjemné prezeranie...

Hezký den,
na Vláčky.com zveřejnili zase další z mých oblíbených videí o Železnici Desná. Konečně tam je také jedno video díky příznivému počasí z Koutů nad Desnou do Šumperka a ze Sobotína do Petrova nad Desnou. Určitě si přečtěte článek. Celkem mne udivilo, jak mají fikaně vymyšlené hlášení ve Velkých Losinách. Kdo ještě neviděl starší videa, nechť si je stáhne, ať je v obraze. Je v nich také obsáhlý popis tratě a jízdy. Vlevo ve stejnojmenné záložce.
http://www.vlacky.com/zeleznice_desna/2010_sumperk_kouty_nad_desnou/

Back
Nahoře