No to co tam mám originál je nepřebije, ale až tam po skončení záruky tam zvonek z tramvaje tak budou koukatSrandik32 napsal:Pěkný to nefuknční pzz ale je fakt že některý stroje houkaj jak když šlápneš kočce na ocas.S kamionem je strčím do kapsy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No to co tam mám originál je nepřebije, ale až tam po skončení záruky tam zvonek z tramvaje tak budou koukatSrandik32 napsal:Pěkný to nefuknční pzz ale je fakt že některý stroje houkaj jak když šlápneš kočce na ocas.S kamionem je strčím do kapsy![]()
Ty trumpety by se mi taky líbily, ale je to moc peněz a firma mi to neproplatí. Počkám ještě rok až skončí záruka a pak někam vecpu ten zvonek z tramvaje. To bude na některé magory na silnici stačit.Srandik32 napsal:Na bývalé firmě měl kolega na Dafu taky tramvajáckej zvonek.Vždycky líčil jak se lekaj i lidi ve městech kde žádný tramvaje nejezdíJinak já mám přídavný na střeše 2x2 trumpety.
Edie napsal:To mi připomíná pohádku Jak jela mašinka pro brambory.
Jacek napsal:Jenže zvuky je třeba nahrávat zásadně při stání a u zdroje zvuku, nevím co bys z toho videa chtěl stříhatNanejvýš skřípot špalků, pokud by v tom ale nebylo hučení ventilátorů.
Není třeba mít super drahé nahrávátko, ale mít co a kde nahrávat, což je mnohem větší problém.