Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jozino91 napsal:Neviem ci sa to tu hodi ale chcel by som poprosit o radu a o to aby ste mi to hned nezmazali![]()
Dal som si model ZSSK 671 z webu ktory sa tu spominal vyssie a dal som si aj potrebnu kabinu 471 a samozrejme aj zvuk na 671.
Problem je v tom, ze ked si vyberiem trat aj model a spusta uz trat tak ma vyhodi z hry na plochu windowsu a vypise " SELHALO ZOBRAZENI KABINY" a moznost ano alebo nie a pri oboch to padne...
Skusal som to aj preinstalovat viackrat dokonca to skusal aj kamarat a to iste.
Preto by som Vas chcel poprosit o rady a pripadne odskusanie lebo tak som sa tesil a teraz som sklamany...
dem napsal:Takto sprosto oklamať môžeš toho čo seno žerie, ale nie mňa. Ak ti zlyhalo zobrazenie kabíny, tak môžeš si do MSTS natrepať všetky zvuky sveta pre MSTS čo existuju a aj tak ti to nepôjde.....Takže si rob nabudúce srandičky s tvojich rovesníkov.....
A fórum nie je o tom aby sa neustále písali tie isté rady dookola každému kto príde. Od toho je manuál.......Dovi , dopo.....
Ad Burky : dem nie je taký ako jeDem napísal ten manuál aby sa nemuselo na každú takúto prkotinu znovu a znovu písať tú istú radu.......Ten manuál obsahije aj ostatné veci, základné , ktoré by užívateľ MSTS mal vedieť......Tak som zvedaví kedy vyrukuje s ďalšou kravinou, ktorá tam v manuále popísaná je....
Nie je to tá istá ako pre 951?no čo, má niekto kabinu pre 671 alebo nie? sorry ak som ju prešiel niekde v tomto threade