ZSSK 671

JA ti kašlem na celí teamviewer sú veci , ktoré sú zákon. A zákon je , že keď ti chýba kabína , tak si zvuky môžeš nabúchať do prdele....

Tak potom dakujem za rady a ukoncme rozhovor na tu temu...
Ja som sa ti to snazil iba dokazat kedze mi to takto fakt zacalo ist a ty mi neveris o nic ine mi neslo.
Keby si sa fakt chcel presvedcit napis tu sukromnu spravu v opacnom pripade prajem pekny den...

jozino, keď už máš záujem komunikovať, tak sa patrí aj napísať konkrétne kde si mal s čím problém a ako si ho opravil. Takto sa nájde niekto ďalší s podobným problémom a tradične nájde len návod typu dík už mi to ide a môžme skončiť debatu.

Mňa nepresvedčíš. Lebo viem, že klameš :) A vedia to aj ostatný ktorí rozumejú MSTS. Takže len rob zo seba blba ďalej :) Čafes.

To je preto, ze sa mu snazis pomoct. A to si este dobre obisiel, mna obvykle poslu vies kam, lebo som si dovolil sa spytat na zakladnu vec. Ak raz pise " SELHALO ZOBRAZENI KABINY", je evidentne, ze chalan ju skratka nestiahol. Lenze medzitym postahoval kde co a teraz ta presvedci, ze si vlastne hlupak a nerozumies vobec MSTS :P Preto uz zasadne neodpovedam na emaily preco mi to nejde.

Ja som sa preto podakoval a nerozoberal to dalej pretoze som tu obvinovany JA.
Lenze ked ma obvinuju a kydaju na mna aj nadalej preto musim dalej reagovat...
Cize este raz stiahol som si ten model ZSSK 671 a k nemu kabinu CD 471.
Nasledne som hladak zvuk, ktory som na webe co som spomenul vyssie nenasiel tak som len na ulozto napisal zvuky ZSSK 671 a stiahol co naslo a neslo.
Az dnes ma napadlo, ze to moze byt nieco zo zvukom tak som stiahol zvuky na CD 471 a ide.
Neviem ako Vas mam este presvedcit alebo co mam urobit preto som rovno ponukal TEAMVIEWER cez ktory by ste vsetko pekne videli a dokonca aj ovladali.
But by ste sa o tom presvedcili alebo mi to vyvratili ked sa v tom VYZNATE...

Prosím adminy o promazání, nejlépe zrušení celého fora o 671. Nevim proč by se mělo jezdit na starem modelu, když nam Pan modelář Jaroslav udělal perfektní model.
Dále jako Dem nechapu vyřešení problému s kabinou přepsáním zvuků. A dle odkazu na opravu od Dema nechápu jak zmíněný uživatel nemohl najít odpověď. Opět stránka o ničem.

jozino91 napsal:
Neviem ci sa to tu hodi ale chcel by som poprosit o radu a o to aby ste mi to hned nezmazali :D
Dal som si model ZSSK 671 z webu ktory sa tu spominal vyssie a dal som si aj potrebnu kabinu 471 a samozrejme aj zvuk na 671.
Problem je v tom, ze ked si vyberiem trat aj model a spusta uz trat tak ma vyhodi z hry na plochu windowsu a vypise " SELHALO ZOBRAZENI KABINY" a moznost ano alebo nie a pri oboch to padne...
Skusal som to aj preinstalovat viackrat dokonca to skusal aj kamarat a to iste.
Preto by som Vas chcel poprosit o rady a pripadne odskusanie lebo tak som sa tesil a teraz som sklamany...

Napísal si , že ti nejde kabína, nie zvuk. Toto nevyriešiš žiadnym zvukom........Tak nebuď pako a prestaň kecať-

Ano napisal a presne to vypisovalo ale napisal som aj, ze som dal nejaky zly zvuk z ulozto ku ktoremu nebolo nic napisane a zrejme ten zvuk nevedel spolupracovat s danym modelom...
Tak som proste stiahol ZVUK na model CD 471 a ide a som proste rad

Tento tu nechce pochopiť, že to spolu nijak nesúvisí.....Tak sa strápňuj ďalej.

To je ako keby si tvrdil, že keď ti neprehráva Flash videá na internete stačí si stiahnuť nejaký free JPG viewer a potom to pôjde......Asi takto to spolu súvisí čo tvrdíš ty.

Ja neviem co mas proti mne ja ta nehcem nejako provokovat ani nic podobne.
Ja som len napisal co som urobil a ze mi to ide...
Ja nemozem za to, ze mi to ide neviem co sa mohlo stat.
Proste este dnes som zapol a napisalo znova tu chybu a ked som rozbalil ten zvuk a spustil hru a dany model takto spustilo to je cele vazne neviem preco.
Urcite sa v tom vyznas lepsie bez debaty cize ak vravis, ze zvuk tu chybovu hlasku odstranit nedokaze budem ti verit ale ja som proste dal len ten zvuk a zacalo ist cize neviem co sa mohlo stat...

To je vážne potom. Lebo evidentne ani nevieš, čo vlastne robíš.....To je naj-rizikovejšia skupina užívateľov PC :)

Miky945 som v pohode. Nie som nasraný ani trošičku.... :) Len nechápem ako môže niekto dookola tvrdiť rovnaký blud ako on.

Tak to teda hej vedel som len, ze idem dat zvuk moc som nedufal uz, ze pojde kedze mi to neslo dlhsie ale konecne ide...

dem napsal:
Takto sprosto oklamať môžeš toho čo seno žerie, ale nie mňa. Ak ti zlyhalo zobrazenie kabíny, tak môžeš si do MSTS natrepať všetky zvuky sveta pre MSTS čo existuju a aj tak ti to nepôjde.....Takže si rob nabudúce srandičky s tvojich rovesníkov.....
A fórum nie je o tom aby sa neustále písali tie isté rady dookola každému kto príde. Od toho je manuál.......Dovi , dopo.....

Ad Burky : dem nie je taký ako je :) Dem napísal ten manuál aby sa nemuselo na každú takúto prkotinu znovu a znovu písať tú istú radu.......Ten manuál obsahije aj ostatné veci, základné , ktoré by užívateľ MSTS mal vedieť......Tak som zvedaví kedy vyrukuje s ďalšou kravinou, ktorá tam v manuále popísaná je....

já ti rozumím a plně tě chápu ;)

Back
Nahoře