Směny strojvedoucího dříve a nyní

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Banán
  • Datum začátku Datum začátku
Další renonc je ten, že je vše nadepsáno jako 1966/67 ale uvedený oběh k tomu evidentně nepatří! :D

Šnek napsal:
Tam je trošku renonc,Zdice-Beroun nelze za 3.minuty ujet ani Pendolinem. :)
Opravdu, překouknutí. Zdice průj. 17:55, 18:02:30 to byl průjezd Královým Dvorem nz1

Tom Kanka napsal:
Další renonc je ten, že je vše nadepsáno jako 1966/67 ale uvedený oběh k tomu evidentně nepatří! :D
Oběh je 1970.

Co se týče Albatrosů,tak do kopce na Kařízek s 10tivozovým rychlíkem dokázali frčet i kolem 70km/h.Brejlovci tak,tak,40km/h.S Albatrosama si někteří dovolili jezdit i k 120tce.Co říkali fírové co jezdili na Brejlovcích,že se po nástupu 363 museli učit rychlostníky do kopce.
:)

Tak jak Zbyněk dodělá 250tku a bude se moct do Brna jezdit přes Havl.Brod,bylo by dost zajímavý udělat aktivitu R 375 Praha-Bratislava a zpátky SC 134.Jako ve skutečnosti.V šestidenním oběhu mají právě fírové z Prahy dvě šichty,135 Praha-Bratislava,příprava pro kolegu na 134,přerušení na 5 hodin a zpět EC 170 a další noc 375/134.Z vlastní zkušennosti můžu říct,že bych takový turnus ani nechtěl jezdit. :)

Šnek napsal:
Tak jak Zbyněk dodělá 250tku a bude se moct do Brna jezdit přes Havl.Brod,bylo by dost zajímavý udělat aktivitu R 375 Praha-Bratislava a zpátky SC 134.Jako ve skutečnosti.V šestidenním oběhu mají právě fírové z Prahy dvě šichty,135 Praha-Bratislava,příprava pro kolegu na 134,přerušení na 5 hodin a zpět EC 170 a další noc 375/134.Z vlastní zkušennosti můžu říct,že bych takový turnus ani nechtěl jezdit. :)
Honzo, byla by docela sranda udělat to do jedné megaaktivity a těch 5 hodin přerušení tam zakomponovat taky :lol:

Martens napsal:
Honzo, byla by docela sranda udělat to do jedné megaaktivity a těch 5 hodin přerušení tam zakomponovat taky :lol:
Tohle jsem už přeci probíraly u nějakých Ex z Brna do Prahy a tam 2 hodiny pouza a zpět.

Pak tedy parametr -timeacceleration je nutnost nejvyšší priority.

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
Šnek napsal:
Myslím,že za těch 5 hodin je fíra šťastnej jako blecha. :)

Šnek: Chceš vidieť trestanecký turnus? Na sezónu ma dali do jedného, kde sú za 13 dní 4 nočné, jedna dvojdňovka a jedna denná s koncom o 22:52. Dva dni volna. Kolegovia ho volajú "netopierí turnus", cez deň spíme a v noci robíme. Bohvie čo na to zákonník... Leto v prdeli...

Ale Břeclaváci sú na tom lepšie. Nástup v Břeclave, ECxy do Prahy, odtial EC171 do Bratislavy, odtial R234 do Brna, kde spí, ráno o štvrtej nástup v Brne, R235 do BA, odtial EC174 do Prahy a nakoniec nejaké ECxy do Břeclavy a už končí... 1800 km za šichtu a výkon má taký istý ako keď ja otočím 2x Žilinu, čo je 800km. Sú tam väčšinou mladší chalani, no na ich mieste by som sa dôchodkovým šetrením ani nezaoberal.

Tak to máš pravdu,protože jsem se před týdnem bavil s Břeclavákem co jezdí tyhle turnusy a skoro jsem nemohl věřit vlastním uším.Bral si od rakušáka Tauruse ten z mašiny vystřelil se slovy rychtig a pak ten náš :( měl z toho chudák zamotanou hlavu,protože nešel nahodit systém.

Zdravim.V tom oběhu Ts302 jsem našel dva osobáky 9643 a 9602 ( Z Blavy hl.n. do Blavy N. Města). Jaké mají tyto vlaky řazení?Díky

klimi napsal:
Zdravim.V tom oběhu Ts302 jsem našel dva osobáky 9643 a 9602 ( Z Blavy hl.n. do Blavy N. Města). Jaké mají tyto vlaky řazení?Díky
Nevím kde si přišel na to, že to jsou osobáky, protože to jsou vlaky Sv. Ten 9643 se mi nepodařilo zjistit a ten 9602 má řazení 350+6xBeer+BDshmee+ARpeer+Aeer+Postw, čili souprava na R 601 Quelle.

Kuba napsal:
klimi napsal:
Nevím kde si přišel na to, že to jsou osobáky, protože to jsou vlaky Sv. Ten 9643 se mi nepodařilo zjistit a ten 9602 má řazení 350+6xBeer+BDshmee+ARpeer+Aeer+Postw, čili souprava na R 601 Quelle.
Aha díky.

Sv 9643/9644 sú súpravy pre prepravu správkových vozňov do a z opravovne vozňov v rámci uzla Bratislava. Ak to vyhovuje obehu vozňov, využíva sa aj na prepravu podľa platných obehov v úseku Bratislava hl. st. - Bratislava Nové Mesto a späť.

Back
Nahoře