Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opravdu, překouknutí. Zdice průj. 17:55, 18:02:30 to byl průjezd Královým Dvorem nz1Šnek napsal:Tam je trošku renonc,Zdice-Beroun nelze za 3.minuty ujet ani Pendolinem.![]()
Oběh je 1970.Tom Kanka napsal:Další renonc je ten, že je vše nadepsáno jako 1966/67 ale uvedený oběh k tomu evidentně nepatří!![]()
Honzo, byla by docela sranda udělat to do jedné megaaktivity a těch 5 hodin přerušení tam zakomponovat takyŠnek napsal:Tak jak Zbyněk dodělá 250tku a bude se moct do Brna jezdit přes Havl.Brod,bylo by dost zajímavý udělat aktivitu R 375 Praha-Bratislava a zpátky SC 134.Jako ve skutečnosti.V šestidenním oběhu mají právě fírové z Prahy dvě šichty,135 Praha-Bratislava,příprava pro kolegu na 134,přerušení na 5 hodin a zpět EC 170 a další noc 375/134.Z vlastní zkušennosti můžu říct,že bych takový turnus ani nechtěl jezdit.![]()
Tohle jsem už přeci probíraly u nějakých Ex z Brna do Prahy a tam 2 hodiny pouza a zpět.Martens napsal:Honzo, byla by docela sranda udělat to do jedné megaaktivity a těch 5 hodin přerušení tam zakomponovat taky![]()
Myslím,že za těch 5 hodin je fíra šťastnej jako blecha.Martens napsal:Honzo, byla by docela sranda udělat to do jedné megaaktivity a těch 5 hodin přerušení tam zakomponovat takyŠnek napsal:Tak jak Zbyněk dodělá 250tku a bude se moct do Brna jezdit přes Havl.Brod,bylo by dost zajímavý udělat aktivitu R 375 Praha-Bratislava a zpátky SC 134.Jako ve skutečnosti.V šestidenním oběhu mají právě fírové z Prahy dvě šichty,135 Praha-Bratislava,příprava pro kolegu na 134,přerušení na 5 hodin a zpět EC 170 a další noc 375/134.Z vlastní zkušennosti můžu říct,že bych takový turnus ani nechtěl jezdit.![]()
![]()
Přeslech, neříkal náhodou fertig ? ( hotovo = vymalováno = doděláno = po..áno, prostě KO )Šnek napsal:... vystřelil se slovy rychtig a ...
To asi měl.bob57_cz napsal:Přeslech, neříkal náhodou fertig ? ( hotovo = vymalováno = doděláno = po..áno, prostě KO )Šnek napsal:... vystřelil se slovy rychtig a ...![]()
Nevím kde si přišel na to, že to jsou osobáky, protože to jsou vlaky Sv. Ten 9643 se mi nepodařilo zjistit a ten 9602 má řazení 350+6xBeer+BDshmee+ARpeer+Aeer+Postw, čili souprava na R 601 Quelle.klimi napsal:Zdravim.V tom oběhu Ts302 jsem našel dva osobáky 9643 a 9602 ( Z Blavy hl.n. do Blavy N. Města). Jaké mají tyto vlaky řazení?Díky
Aha díky.Kuba napsal:Nevím kde si přišel na to, že to jsou osobáky, protože to jsou vlaky Sv. Ten 9643 se mi nepodařilo zjistit a ten 9602 má řazení 350+6xBeer+BDshmee+ARpeer+Aeer+Postw, čili souprava na R 601 Quelle.klimi napsal:Zdravim.V tom oběhu Ts302 jsem našel dva osobáky 9643 a 9602 ( Z Blavy hl.n. do Blavy N. Města). Jaké mají tyto vlaky řazení?Díky