Viaxernova dílna

Pánové problém Model BDs410 mě přepisuje původní model od Ondry, prosím o opravu. Model BDs412 je udělán jak má, proč ne BDs410. Je naprd jet aktivitu z 90. let a vidět tam najbrta, pro mě te starost navíc.

alcapone napsal:
Pánové problém Model BDs410 mě přepisuje původní model od Ondry, prosím o opravu. Model BDs412 je udělán jak má, proč ne BDs410. Je naprd jet aktivitu z 90. let a vidět tam najbrta, pro mě te starost navíc.

Zatím nikdo takovýto problém nehlásím, já mám v simulátoru jak verzi BDs od Ondry Janiše, tak BDs.449 410 a 412, nic se mi vzájemně nerkyje... Pokud s tím má vícero lidí takovýto problém, nechť to sem napíšou, pokud ne, pak je to bohužel problém individuální :(

Ano mě se také přepisují textury. Mají totiž stejná jména jako původní BDs tedy cd_bdsa, cd_bdsb, cd_bdsc.

Ano jak psal Scotty, problém je ve stejně pojmenovaných složkách, tedy buď tam budu mít od Ondry nebo od tebe, nikdy oboje. Te problém. Tedy si tam dejte oboje a uvidíte, že máte sice oba vagóny, ale pouze v 1. skinu.

Potvrzuji, že textury kolidují se starším skinem (2007) v kombinaci bílá/zelená. Bohužel jsem toto nezkontroloval spoléhajíc na tvůrce skinu.
Momentálně nejsem doma, ale až se vrátím, připravím k downloadu opravný balíček s původními texturami a opravou nového skinu.

Sergio, 3 zkušeným uživatelům to dělá problém a tobě ne a pak dáš skin starého BDs a nového BDs. Kdybys mlčel.

ČD BDs/449/ 82-40 410 versus BDs 82-40 124

Na základě podnětu Alcaponeho prověřeno, že nevhodně zvolené názvy textur najbrtího vozu BDs "410" opravdu přepíšou, pokud ho máte v trainsetu, textury vozu zeleno/bílého vozu BDs "124".
Byla zveřejněna opravená verze archivů vozu "410", které již nic nepřepíší a současně, pokud jste si již skin "124" přepsali, také opravný balíček s původními texturami. Soubory obsažené ve všech třech archivech umístěte prosím do složky cd_BDs, původní soubory nechte přepsat.
Za chybu a způsobené komplikace se omlouvám, ale neuhlídám autorům vše.
ČD BDs/449/ 82-40 410
ČD BDs 82-40 124
d9f4880b91ff27b10ad3bac16cd69d8e.jpg

Naposled editoval moderátor:
RE: ČD BDs/449/ 82-40 410 versus BDs 82-40 124

Ještě dodatek:
Oprava je vytvořena tak, aby nebylo nutno opravovat nic v soupravách: složka umístění obou skinů ani názvy wag souborů se nemění.

Děkuji Honzovi za úpravu těchto modelů, sám se za předešlou předloženou verzi omlouvám, byl to jeden z mých prvních skinů do MSTS, a tak jsem ještě pořádně nevěděl co a jak :-) Určitě jsem rád, že se to vyřešilo a bude se už jen jezdit :-)

Paráda Keď už bude nový skin 380, nebolo by možné urobiť k nemu aj model mimo službu ?

Naposled editoval moderátor:
erikmir: Tuto otázku budu směřovat k autorovi modelu, uvidíme, jak se vyjádří ;-)
Edie: To je o názoru, mě se líbí a pokud se do dohledné doby nezmění, nejspíš to tak zůstane ;-)

Back
Nahoře