Viaxernova dílna

Dobrý den,
hlásím po kontrole v Convoi chybu v .sd souboru loko 162.019, kde je odkaz na .s soubor 162.040.
Zdravím.

Midrafon napsal:
Dobrý den,
hlásím po kontrole v Convoi chybu v .sd souboru loko 162.019, kde je odkaz na .s soubor 162.040.
Zdravím.

Tobě ten Convoi napráská snad všechno :D vím jak jsi nadával, že mám někde chybu :D věřím, že pro tebe to není nic těžkého a opravíš si to sám :-)

wincek007 napsal:
Midrafon napsal:
Dobrý den,
Zdravím.

Tobě ten Convoi napráská snad všechno :D vím jak jsi nadával, že mám někde chybu :D věřím, že pro tebe to není nic těžkého a opravíš si to sám :-)

Jistě, že sem si to hned opravil. Ale jen sem na to upozorňoval, protože nevím, jak se pak taková mašina bude chovat v aktivitě.
Asi ne úplně korektně, když to odkazuje někam jinam, že.:D

Dobré ráno,
nerad hlásím problém, ale opět je i v nově zveřejněné 162.013 chyba.
Tentokrát se jedná o .wag soubor cd_162013ms_hk, kde na řádku WagonShape je odkaz na soubor cd_162013ms_hk.s, který ovšem v balíku vůbec není.
Díky,
Mirek

Vypadá to, že jsem si na Viaxerna zasedl, ale hlásím chybu i v Bdt279_008, kde v souboru .wag je na řádku PassengerCabinFile uveden odkaz na tento soubor:
( "CD_Bdt_int.s" ). Ten však opět v balíku chybí.:P

Stáhnul jsem si pro jistotu ještě jednou a situace je stejná.

To sis nezasedl na mě, ale na samotného autora modelu, jak s interiérem, tak ani s žádnou z jeho textur jsem nic nedělal, takže chyba v tomto ohledu nemohla vzniknout na mé straně ;)

Bdt/279/ 008

Pokud jde o vůz Bdt, soubor opravdu chybí, neb mi ho autor skinu nepřibalil do balíčku a já balíček před zveřejněním skinu nekontroloval. Vydržte do zítra, zveřejním opravu.

Však v pohodě. Nebyla to nějaká připomínka typu "koukejte to opravit":D
Jen sem se dneska po dlouhé době dostal k trainsetu a kontrole nově staženého a ejhle.
Díky za odpověď i rychlou nápravu pro nás všechny, Honzo.
Mirek:)

Slib splněn, opravené archivy Bdt/279/ 008 na webu. Upozorňuji, že je třeba stáhnout oba archivy (model i chování).

Zdravím.
V nově vydané 163.259 je chyba v souboru cd_163259ms_hk, kde je odkaz v řádku shape na .s soubor cd_163244ms_hk
Mirek

Back
Nahoře