viaxern
Cestující
Tak abych reagoval na výše přidané příspěvky
:
Ačkoliv je to vůči některým uživatelům nefér, ovladač EDB není v tomto cabview ani animován, tudíž nemůže být znát nebo správně zaznamenán ani jeho účinek a je to z toho důvodu, že já již EDB nějakou dobu nepoužívám, jelikož jeho účinek mám v *eng souboru sloučený s účinkem pneumatické průběžné brzdy. Pokud by někdo vyloženě stál o animování tohoto prvku a tím zprovoznění jeho činnosti, není problém cabview aktualizovat s příslušnými "vylepšeními".
Na "problikávající" kontrolku už jsem obdržel vícero stížností a hodlám tento problém řešit, je to způsobeno animací signalizace poruch vzhledem ke stavu sběračů, v základní pozici kontrolka problikává (signalizuje poruchový stav) a po zdvihnutí sběrače je překrývána texturou zhaslé kontrolky, u které stačí poladit alfu a přesně trefit velikost a tomuto problému se zamezí - moje chyba
Klávesa V - s touto klávesou jsem si již užil své
Původně skutečně při počátcích vzniku tohoto cabview sloužila k vypínání přenosu kódu do LVZ, poté jsem ale začal přemýšlet nad různými inovacemi a využitím a tak se na čas stala klávesa V také přepínačem frekvence kmitočtu (50/75 Hz), který lze v MSTS využít, dále také ke spuštění zvuku provedení D-Testu na vysílačce při změně kanálové skupiny či přihlášení a nakonec jsem se ji rozhodl využít pro vypínání a zapínání vlakového topení a kompresorů, protože mi přijde ze všeho toho nereálné, aby bezprostředně po zdvihnutí sběrače byly tyto přepínače uvedeny do jiné polohy. Ale jak jsem již psal, pokud by o to byl opravdu zájem, může být taktéž vydána aktualizace s funkcí klávesy V jako vypínače přenosu kódu na LVZ.
Procenta poměrného tahu zadaná kontrolerem zde nejsou uvedena schválně
Je to způsobeno tím, že v definici *cvf souboru není nadefinován kontroler, jelikož MSTS tento kontroler fungující na určitém principu naanimovat neumí. Vím, že mnozí z vás byli na tento "luxus" zvyklí, ale k čemu máme pak (blíže skutečnosti) na panelu ukazatel poměrného tahu, že?
A s problémem indikace napětí v troleji při zdvihnutí předního sběrače bojuji od začátku nastavení, nevím, zda-li je to nastavením v *eng souboru lokomotivy, ale zkusím se o tom poradit se zkušenějšími kolegy a jistě i tento problém nalezne své řešení.
Jinak bych chtěl poděkovat za vaše postřehy a doufám, že společně povede tato spolupráce jen k vytvoření dalších věcí pro náš vlakový simulátor MSTS
Ačkoliv je to vůči některým uživatelům nefér, ovladač EDB není v tomto cabview ani animován, tudíž nemůže být znát nebo správně zaznamenán ani jeho účinek a je to z toho důvodu, že já již EDB nějakou dobu nepoužívám, jelikož jeho účinek mám v *eng souboru sloučený s účinkem pneumatické průběžné brzdy. Pokud by někdo vyloženě stál o animování tohoto prvku a tím zprovoznění jeho činnosti, není problém cabview aktualizovat s příslušnými "vylepšeními".
Na "problikávající" kontrolku už jsem obdržel vícero stížností a hodlám tento problém řešit, je to způsobeno animací signalizace poruch vzhledem ke stavu sběračů, v základní pozici kontrolka problikává (signalizuje poruchový stav) a po zdvihnutí sběrače je překrývána texturou zhaslé kontrolky, u které stačí poladit alfu a přesně trefit velikost a tomuto problému se zamezí - moje chyba
Klávesa V - s touto klávesou jsem si již užil své
Procenta poměrného tahu zadaná kontrolerem zde nejsou uvedena schválně
A s problémem indikace napětí v troleji při zdvihnutí předního sběrače bojuji od začátku nastavení, nevím, zda-li je to nastavením v *eng souboru lokomotivy, ale zkusím se o tom poradit se zkušenějšími kolegy a jistě i tento problém nalezne své řešení.
Jinak bych chtěl poděkovat za vaše postřehy a doufám, že společně povede tato spolupráce jen k vytvoření dalších věcí pro náš vlakový simulátor MSTS