Skiny zbynda

RE: Osobní vozy ze Studénky

Ještě třeba dodělat ten blbý bílý pruh a zabalit. Možná zítra, možná v průběhu týdne :)

Pomalu se mi více líbí, když jen dodám nějaké fotky pro skinování, než abych skinoval sám. Asi pustím do světa i fotodokumentaci, kterou jsem si syslil jen pro sebe. Stejně v posledním ročníku VŠ na to není čas.

Vůz vypadá velice dobře! Pokud se někomu chce i do staršího provedení vozů bez prolisů na střeše v provedení ČD, ať napíše.

Tak s tvoji velice dobrou dokumentací je radost pracovat.
Jinak nevíte o vhodném modelu pro vozy Bmee 234 čili pro ty co mají ČD od OBB ? Musím nějak využi ty fotky :-)

Vhodný model je na cestě, jen je třeba vydržet.

zbynda napsal:
Zdraví, byl by zájem o toto ?
Jde o Bdt 279 dom. st. Olomouc. Foto dodal Ronoath za co mu děkuji.
Nechcem ti teda do toho kecat, ale to celo a strecha je podstatne tmavsie ako na bokoch. Mal by to byt rovnaky odtien;)

A co takhle upravit ještě bočnici vedle přechodových dveří na čele? strašně svítí a neladí tam...

Ahoj,zkusil jsem Bdt 320 nainstalovat a po spuštění hry vyskakují chybové hlášky - nelze najít soubor cd_Bdt_320.s

Tak je to tak, Mikymu děkujeme za nalezení chyby, je to na mě, nezkontroloval jsem to, zrovna .sd mě nenapadl. Na stránce si můžete stáhnout opravený archiv!

Všem jsem omlouvám. Zřejmě se někde stratil. Obávám se, že dnešní ranní úraz hlavy na mě nechal trochu delší následky :D

Moc pěkný skin, jen jedna malá výtka, na jednom z boků, máš značku jízdního kola u okna hajzlíku.:D Je mi jasné, že je to tím, že je asi totožná fotka boku vozu.
Dan

Back
Nahoře