Skiny zbynda

Na prvotinu slusny skin. Co treba ale trenovat su farby. Vetraky na streche su az fialove, strecha samotna ma iny odtien ako celo a uplne iny odtien je zase na bocnici. A zabudol si alfu na madla dolu na rame;-)

Děkuji, od mistra si pochvalu i kritiku vážím.
Bohužel neměl jsem fotky čela a ani střecha nebyla podle fotek. Vše jsem se snažil udělat ve fotokrámu.
Ale určitě se na to při troše volného času kouknu :)

Hezkýýýý, do nových GVD jako dělaný, ještě by to chtělo Wr v najbrtu, ono bude s novým GVD 2013 více potíží, pokud nebude Regio Panther a řídící vůz Bfhpvee, tak si za chvilku kolem Hradce Králové a Pardubic ani nevrznem, nasazení na skoro všech spojích.

Díky za pochvalu.
Jinak pokud by měl někdo fotky WR v nej. najbrtu, je to WR 034 dom. st. Bohumín tak ho udělám.
Panter už je na cestě a sysel snad taky :)

zbynda napsal:
Díky za pochvalu.
Jinak pokud by měl někdo fotky WR v nej. najbrtu, je to WR 034 dom. st. Bohumín tak ho udělám.
Panter už je na cestě a sysel snad taky :)

U koho sysel?

Báječné! Takových let materiál leží na mém disku, a teď to je konečně na světě. Výborný skin.

Vazim se toho ze nejsi jak nekteri zdejsi clenove kterym lezi fotky na disku ale neposlou je.
No mam jeste neco v planu ale uz toho nebude moc. Zacinaji me prudit profaci s maturitou. Ale jsem rad ze se libi. Vecer snad bude ke stazeni.

Já jsem si dávno řekl že nebudu kritizovat práci ostatních skinařů ale dneska to poruším. Tohle cos vytvořil je polotovar ve kterým je chyb jak maku. Já bejt tebou tohle stáhnu z webu a pořádně to dodělám. To jest dodělat alfa kanály, retuše a celkově poladit. Myslím si ale že na to máš a můžeš to dotáhnout do nějakého normálního konce, chce to jenom trochu trpělivosti.

Sakra ja debil jsem na ty retuše zapomněl. Stáhnu to z webu. Omlouvám se.

Naposled editoval moderátor:
ČD Bdt/280/ 21-08 320

a3197ce5d9a6c07d1cdda4a19640bc9e.jpg
Na základě Zbyndovi žádosti je olomoucký vůz Bdt/280/ 21-08 320 ke stažení na známé adrese v sekci Zbynda.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře