Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ahoj,super kousky,určitě se hodí Jen bych rozhodně zapracoval více na přechodech stanoviště/bok a přechody bok/čelo Pak bych se věnoval hodně barvám,ať mašina neni takto podexponovaná
Diky za kritiku, od tebe potesi. Uvidime co se s tim da delat. Jsou to skiny stare dva roky co jsem nasel v pocitaci takze snad jeste nekde bude ulozen soubor z texturou aby to slo doupravit
Teda ta 162 118 je perfektní, kolego, to mi připomělo, že mám na disku někde 162 113 v Italském nátěru, ale to je na úpravu sběračů. Akorát maličká rada, pozvedni trochu ty utopené popisky pod kabinou na rámu.
Vlak RJ 1008 ve směru Žilina, Český Těšín a Praha hl. nádrž. je připraven k odjezdu ve stanici Martin.
Mašinka je odeslána Honzovi na zveřejnění, já děkuji Liademovi za foto a Dodovi za velkou pomoc
Na vectrona nejsou momentalne fotky. Druha vec je ta, ze v msts neni dobry modě vectrona. Je pouze v OR ktere ja ale nehraju. Ale verim, ze pokud nekdo vectrona nafoti tak jiste ho nekdo do OR udela
A co chvilku počkat. Myslíš si, že Honza čeká celej den, kde co má dát na web. Vectron pro MSTS není, je pouze pro OR a i ten je tak polygonově náročnej, že jeho nasazení na naších tratích je nemyslitelný, páč jen pár lidí má fakt herní počítač.