Skiny zbynda

Ahoj,super kousky,určitě se hodí :) Jen bych rozhodně zapracoval více na přechodech stanoviště/bok a přechody bok/čelo :) Pak bych se věnoval hodně barvám,ať mašina neni takto podexponovaná :)

Diky za kritiku, od tebe potesi. Uvidime co se s tim da delat. Jsou to skiny stare dva roky co jsem nasel v pocitaci takze snad jeste nekde bude ulozen soubor z texturou aby to slo doupravit :)

Teda ta 162 118 je perfektní, kolego, to mi připomělo, že mám na disku někde 162 113 v Italském nátěru, ale to je na úpravu sběračů. ;) Akorát maličká rada, pozvedni trochu ty utopené popisky pod kabinou na rámu. ;) :)

Díky. Italský nátěr se mi nelíbí, 113 už stejně ty "super" italské hrábla nemá a momentálně je na Evy. Popisky opraveny.

Na vectrona nejsou momentalne fotky. Druha vec je ta, ze v msts neni dobry modě vectrona. Je pouze v OR ktere ja ale nehraju. Ale verim, ze pokud nekdo vectrona nafoti tak jiste ho nekdo do OR udela :)

Ahoj zbyndo. Chci se zeptat kde se dá ta lokomotiva stahnout toho RegioJet. U tebe na česko-slovenském traisetu není.

A co chvilku počkat. Myslíš si, že Honza čeká celej den, kde co má dát na web. Vectron pro MSTS není, je pouze pro OR a i ten je tak polygonově náročnej, že jeho nasazení na naších tratích je nemyslitelný, páč jen pár lidí má fakt herní počítač.

Si myslím, že je někde na cestě a časem se na webu určitě objeví...... Trpělivost růže přináší....

Back
Nahoře