Trať 047 Trutnov hl.n-Teplice nad Metují

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna 854
  • Datum začátku Datum začátku
854 napsal:
stavba trati by možná mohla začít tento pátek ale ještě nwm
Ještě jestli mohu doporučit,tak zjistit v jakém tsection.dat,jaké skripta jaké stromy a pod.chci stavět,protože v půlce zjistit,že tam jsou nepotřebné a zbytečně velké soubory,které musí potom druzí stahovat a že tam chci měnit v půlce stavby např.výměny a návěstidla je zbytečné.
Jinak taky přeji hodně trpělivosti a štěstí při stavbě. :)
Mirek

854 napsal:
stavba trati by možná mohla začít tento pátek ale ještě nwm
Hlavně aby stavba neskončila příští pondělí. ;) I to se tady stává.
A na stavbu se používá video natočené v co možná nejvyšší kvalitě s konstantním nastavením zoomu pevně umístěné kamery ze stanoviště, případně z posledního vozu abys získal pohled který je pro model traťi a dojem z ní nejdůležitější.

dekuju za podporu.

jak jsem říkal dřív jsem hrál trs,ale je na to málo vlaků a tratí a když jsem si chtěl tu trať postavit tak v editoru bylo málo místa :(

nevíte kde seženu staniční hlášení Trutnov Hl.n. Trutnov střed? (nahrávku)

A konkurence :D,nevím kdo jsi :D,Ale tratě východníchčech,tedy směs 032,026,047,028.Se staví u mě.Videa a podklady mám.Více ví lidi,jako Pavlík,Alcapone či pan Čouda.Stavba stála,bo nebyl net,tedka bude opět postupovat.Co se týká 047 tak sklonově docela náročná trať se stoupíním až 30 promile od Trutnova zastávka do Radvanic.Z Radvanic je padák dolů do Teplic nad Metují.Výškovej profil je tu http://de.wikipedia.org/wiki/Bahnstrecke_Trutnov%E2%80%93Teplice_nad_Metuj%C3%AD .kde je vidět nadmořská výška stanic a zastávek.Trať má délku 35 Km,jestliže počítám Trutnov hl.n.-Teplice nad Metují.Video jsem si natočil v létě z BDtax,které jezdí spolu s motrem 810.Mám to v obouch směrech.V zimní sezoně video nejde,bo jezdí solo motor 810.By to nevytáhl do kopců a taky Skály v zimě v Adrů nejsou tolik otevřené jako přes léto.Staniční hlášení co se týká,tak máš pouze Trutnov a Teplice,Ve zbytku 047 hlášení nikde není.Bo trať je řízena D3.Klíče od vyhýbek vyssí v Trutnově hl.n. a v Teplicích nad Metují u výpravčího.Na celé 047 je max rychlost 50 Km/h,přes přejezdy 20 Km/h.jsou tam nechráněné a je do nich dosti blbě vidět.Na trati je 1 tunel-Teplickej o délce 230 m a slušném poloměru.Bo v tunelu je 30 Km/h.Co se týká objektů.Tak trať vede převážně z 75 % lesama.Zbylé procenta jsou města a pole.Lukáš

To Kimir:

No víš, já si osobně myslím, že ty tratě nikdy nedostavíš ;) Svazek hlavních klíčů nevisí v Trutnově hl.n. ale leží v šuplíku v žst Trutnov střed. Přes přejezdy nejsou jenom dvacítky. Vím i o desítce atp. V tunelu sice je třicítka ale pravděpodobně ne kuli poloměru oblouku. Není to takový drama. Stejně tak 75% lesů je blbost. Úseků v lese tam zas tolik není. Nemystifikuj nás tady ;)

To Čouda: Třeba tratě východočeska dostavím.Ke klíčům vím že někde jsou ale nevím přesně kde,tak jsem dal trutnov hlavní.Přejezdy,já co jsem jel byla na nechráněných přejezdech 20.Aspon jsou od Teplic nad Metují do Horního Adrů.Já nepsal že v tunelu to je kvůli oblouku,jen jsem psal že je tunel dost ostrej,Ty Lesy,od Teplic nad Metují Centrum-horní adr,Od Janovic do Radvanic a Od Chvalče až dolů do Trauče máš jízdy v lese.Navíc Já jen pokládám koleje,o zbytek se potará Alcapone.

To 854:Koleje už mám natažené,zbývá jen osadit krajina.

Dozvěděl jsem se že trať dělá někdo jiný,ale mám problém kam mám dát soubory *.hgt

Až to dodělám do Teplic tak mám v plánu. Stavět až do Nového Města n/met ale nejdřív to musím udělat do teplic :)

jj ale jak říkám já to smíchám i s tratí MEZIMĚSTÍ -TÝNIŠTĚ.
jo a prosím kam ty *.hgt?

ne,nebude placená.Kam HGT už jsem ti psal že nikam,nechej kde máš staženo a odtamtud v demexu si najdeš cestu k tomu.Jen dotaz,máš potřebné podklady ?.Já mám na 026 komplet všechno i nafocené budovy od Otovic zastávka až po Opočno pod Orlickými horami,všetně 2 videí v obouch směrech,teda to jen Mezár-Týniště.jn 25 let na 026 bydlím.

Back
Nahoře