Trať 047 Trutnov hl.n-Teplice nad Metují

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna 854
  • Datum začátku Datum začátku
o víkendu jsem pokládal koleje a spadl mi komp,terén a všechno mám hotový ale v msts editors se ten terén nezobrazí :( je to úplně bílý(terén)

854 napsal:
o víkendu jsem pokládal koleje a spadl mi komp,terén a všechno mám hotový ale v msts editors se ten terén nezobrazí :( je to úplně bílý(terén)

Špatně vygenerovanej terén,přes co to tvoříš terén,demexem ?

KimiR napsal:
Špatně vygenerovanej terén,přes co to tvoříš terén,demexem ?

Ale prdlajz, nemá startovací bod.
Route Geography Creator, načíst Quad-tree, pravé tlačítko na libovolný čtverec, dát Route Editor Start Tile, uložit Quad-tree.

Pokusil jsem se to nějak vyzobat, snad to bude nějak dávat smysl. Zbytek najdete v odpadu.

Edie napsal:
Pokusil jsem se to nějak vyzobat, snad to bude nějak dávat smysl. Zbytek najdete v odpadu.

jj dík,když toto je pro všechny je mi 14 a nmm rád když mi někdo vyká :)

to 854: Smým mýt dotaz? Už jsi někdy stavěl v MSTS tratě?.Víš jak se co dělá a tak? Pokládka kolejiva,otáčení,zvedání,tvorba tunelu,jak na vyhýbky.To samé jak dělat zářezy,náspy či jiné prkotiny MSTS.Rozmyslet si na jakém globalu stavět a tak podobně.

KimiR napsal:
to 854: Smým mýt dotaz? Už jsi někdy stavěl v MSTS tratě?.Víš jak se co dělá a tak? Pokládka kolejiva,otáčení,zvedání,tvorba tunelu,jak na vyhýbky.To samé jak dělat zářezy,náspy či jiné prkotiny MSTS.Rozmyslet si na jakém globalu stavět a tak podobně.

je to moje první trať

854 napsal:
jak mám prosím u kolejnic dělat oblouky? A ještě jak dát stavbu?
Je vidět,že vlastně nic neumíš,ale nevěš hlavu,žádnej učenej z nebe nespadl.
Pokud máš ICQ,tak se se mnou spoj,(data máš v mým profilu) já Ti poradím.
Mirek

takže na oblouky u kolejnic jsem přišel :)

Miky945 napsal:
854 napsal:
jak mám prosím u kolejnic dělat oblouky? A ještě jak dát stavbu?
Je vidět,že vlastně nic neumíš,ale nevěš hlavu,žádnej učenej z nebe nespadl.
Pokud máš ICQ,tak se se mnou spoj,(data máš v mým profilu) já Ti poradím.
Mirek

dobrý den, děkuji

takže stavba pokračuje:) za lagy ve hře mohl w7 upgradoval jsem na windows 8 a krásná grafika :)),ale nenašel jsem zálohu tak stavím od znova :(

Autor 854 jde mimo mě,u mě stavba pokračuje.Když budou 2 verze tratí aspon se pak bude moct porovnat.

Díky za odpověď, jenom ještě, kdy by mohla být trať ke stažení, příp. za jakou cenu? Díky moc :)

Back
Nahoře