Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
854 napsal:o víkendu jsem pokládal koleje a spadl mi komp,terén a všechno mám hotový ale v msts editors se ten terén nezobrazíje to úplně bílý(terén)
KimiR napsal:Špatně vygenerovanej terén,přes co to tvoříš terén,demexem ?
KimiR napsal:854 napsal:o víkendu jsem pokládal koleje a spadl mi komp,terén a všechno mám hotový ale v msts editors se ten terén nezobrazíje to úplně bílý(terén)
Špatně vygenerovanej terén,přes co to tvoříš terén,demexem ?
Edie napsal:Pokusil jsem se to nějak vyzobat, snad to bude nějak dávat smysl. Zbytek najdete v odpadu.
KimiR napsal:to 854: Smým mýt dotaz? Už jsi někdy stavěl v MSTS tratě?.Víš jak se co dělá a tak? Pokládka kolejiva,otáčení,zvedání,tvorba tunelu,jak na vyhýbky.To samé jak dělat zářezy,náspy či jiné prkotiny MSTS.Rozmyslet si na jakém globalu stavět a tak podobně.
Je vidět,že vlastně nic neumíš,ale nevěš hlavu,žádnej učenej z nebe nespadl.854 napsal:jak mám prosím u kolejnic dělat oblouky? A ještě jak dát stavbu?
Miky945 napsal:Je vidět,že vlastně nic neumíš,ale nevěš hlavu,žádnej učenej z nebe nespadl.854 napsal:jak mám prosím u kolejnic dělat oblouky? A ještě jak dát stavbu?
Pokud máš ICQ,tak se se mnou spoj,(data máš v mým profilu) já Ti poradím.
Mirek
KimiR napsal:Tak tady to bude na dlouho,trat není tak dlouhá.Ale tvým tempem,nevím nevím teda