Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Problém - ona to vůbec není 742, ale 740.705-9.zubacka napsal:No nevím jak vy ale ta 742 vypadá jak kašpar.Nezlobte se na mě ale je to můj názor.
V Berouně šoupala s nějakýma cibulákama s práškem u podniku vedle toho nákladového nádraží Beroun.martin novy napsal:V Berouně jsem ji neviděl,máme tam 742,možná je na VČS.
Co vím tak remotorizací projít neměly - reko byla jen ve změně řízení, dosazení LVZ, převodu na Vmax = 90 km/hduuso napsal:Nechcem zakladať nové vlákno tak píšem tento dotaz sem, dotaz smeruje k včera zverejneným Vrbamovým 741 a 742.5, aké motory používajú tieto stroje, CAT,MTU alebo K6S230DR? Kabíny k nim asi nemáme taktiež že áno? Ináč pekná práca Vrbame.
Kocouři čoudily vždycky moc. Může to být taky různým problémem s motorem - nejde na všechny válce, nebo něco v motoru netěsní apod.Čouda napsal:Remotorizaci skutečně nemají a jestli to vyhrabu tak pošlu jednu dokumentační fotografii, kde se z obou strojů valí dýmu jako při startu motoru na 831. Podle mě ty motory jsou pěkně v pr... asi jak na 731, kde na ně od výroby nikdo nešáh.
duuso napsal:No a ja som myslel že 741-kám a 742-kám s useknutou kapotou dali CAT-y, nuž mýlil som sa ale aj tak takéto prestavby tuším existujú, bolo to písané tuším v minuloročnej ročenke časopisu Dráha.Malo to byť tuším pre OKDD, SD-KD alebo MUS, neviem presne.Našiel som aj jednu foto frontu na cab 741, z tohoto by sa možno dalo nejaké provizórium zbúchať :
http://sklad.obrazku.net/obr9109_cab741front.JPG