Aktivity kakawko

prva cast bola poslana testerom ak by sa este niejaky nasiel budem rad....cakam na ich schvalenie ze aktivita je OK a pojde von :)

Čauko, práve som dokončil tvoju aktivitu Os 7183... celkom fajn, až na pár vecí... tento osobák sa nevolá 7183, ale 7813... R 601 Váh sa mi páčil, to si spravil pekne, no nechápem prečo si dával na nákladné vlaky dopredu Esá, alebo čo to tam bolo, keď od PP po Košice ťahajú náklady na 90% dvojičky, teda 131-ky... tie 363-ky by sa hodili dozadu na postrk, prípadne 183-ky... od Kysaku sa mi to už páčilo i keď opäť, v Kostoľanoch si nezmyselne postavil nákladný vlak tak, aby sa ľudia nemohli dostať na stanicu a ani zo stanice na vlak... Košice už vyzerali fajn... takže veľa zdaru do ďalších aktivít, nech sa darí a ponúkaš nám čoraz lepšiu a lepšiu prácu ;)

Ahoj, tak jsem nainstaloval a trápím se s vozy, v seznamu odkazujícím na vozy mimo TBP nejsou. Odkud prosím tě stáhnu:
M - Wlabmh pack
RZD MSK Zagreb

Předem díky. Dan

kakawko napsal:
poslane v sprave
Ahoj a díkes. No a teď k aktivitě samotné. Zatím jsem za Prahou hl.n., konkrítně před Libní na EN 445, kde mi to po XXX kráté zkolabovalo s hláškami sms objektů, PRAHA JE PRO MSTS PROSTĚ VRAŽDA. Ale zatím aktivita fakt moc pěkná a vyvážená. Jen se ještě vrátím k Praze a pak napíšu ještě pár připomínek. Kdo hrajete tutu aktivitu a dorazíte na Hlavák v Praze, zastavíte u konce perónu a když kouknete z okna vzad, kolik máte FPS? Já měl 2 a při posunu na soupravu taky FPS 2, poněvač jsem vlastně z čelního okna koukal do nádraží (jako bych předtím koukal z okana vzad) a na vozy EN 445 jsem "skákal", pomohl pohled vpravo a po přechodu do mašiny FPS vyletělo, ale opět při pohledu do nádraží spadlo na hodnotu 2. Tak a teď k aktivitě.
1) Je škoda, že je trasa tak dlouhá, tím aktivita trpí na dlouhé načítání a s vozy ve stanicích musíš tím pádem šetřit. Sám mám udělanou aktivitu historického vlaku v úseku Ústí nad Labem - Bohumín a aktivitu budu celou přepracovávat a dělit na několik dílů, poněvač takové dlouhé úseky jsou pro MSTS neskutečnou dardou. Takže bych já osobně aktivitu rozdělil na Bad Schandau - Praha, a dál Praha - Bohumín
2) Velký problém s Read Me, sám používam kvanta vozů mimo TBP, ale do Read Me vypisuji konkrétní vozy k aktivitě a na zahraniční dávám přímý link. Jen pro info, Andrejovy stránky nejedou, nelze z nich tahat, už jsem mu psal e-mail, sám potřebuji Slovensské vozy.:D Dále vozy na auta u EN 445 se neodbrzdí úplně, naštěstí jdou přes brzdu s úplně minimální hodnotou, to je právě risk použití zahraničních vozů do soupravy hráče.
3) Nákladní vlaky tahají lokomotivy ČD Cargo, AWT, atd. nikoliv ČD, takže ČD 742 na posunech, Hrbaté ČD 130 na nákladech by měly být Crgácké a máme je, 742 u Alcaponeho a 130 u Pikka, i když je fakt, že ty 130 na polys jsou pro MSTS taky vraždou, sám vím, co mi tato mašina dělá v Třebové s FPS.:D
4) Úplně vapusť z trainsetu ty stsřičké vozy 010 s grafiti, vypdají fakt jak omalovánka a navíc zabírají i hodně polys, takže ani jako traffic k ničemu již v dnešní době nejsou. Chtělo by to nové posprejované vozy 010. (nejsem zastáncem grafitů na vozech, naopak, ale na šroťák v Třebové...)
To tak zatím v kostce vše, ale jak říkám aktivita moc pěkná.
Tak a jdu pokračovat v jízde směr Bohumín...
Dan

Ahoj konecne nieketo kto mi to pekne takto vysvetli nech sa poucim....ja som to povodne tiez chcel rozdelit ale skusil som to risknut no....lebo co mam rozrobeny EN 321 ten mam rozdeleny do 4 casti tam by nemal byt uz problem...sak clovek sa uci kazdy den...ten provoz v cechach sa snazim zvladnut najlepsie ako viem no ale kedze niesom z tade neviem presne ako to tam chodi tak google map a trosku si aj domyslim samozrejme...na naklady sa snazim cdc davat ale clovek niekedy po 5 hodinach robenia uz nema ani co pouzit :D:D....ale som rad ze sa paci :)

kakawko napsal:
...ten provoz v cechach sa snazim zvladnut najlepsie ako viem no ale kedze niesom z tade neviem presne ako to tam chodi tak google map a trosku si aj domyslim samoz6rejme...na naklady sa snazim cdc davat ale clovek niekedy po 5 hodinach robenia uz nema ani co pouzit...
Ahoj, no, já mám stejný problém na Slovensku, když tvořím třeba úsek Kúty - Bratislava. Jinak jseště jedna věc, zatím jsem v Běchovicích s 9 minutovým náskokem opraoti sjř., takže tam budu muset zastavit a počkat, ale o to nejde. Jen jedna taková menší rada ohledně vozů. Pokud dáváš osobní vozy, dávěj i servis 1 na konec soupravy, ať nesvítí koncová světla u odstavených vagónů, u nákladních stačí dát vozy a servis 1 nakonec soupravy a pokud jsou velké stanice typu Praha, Třebová, požik na odstavené vozy klidně LowPoly (klidně i ČSD, druhý link) odtud:
http://www.mojevlacky.cz/
http://blazovak-msts-aktivity.webnode.cz/
Dan

Jsem zatím v Libni a aktivita je opravdu zatím velice pěkně zpracovaná,jen tak dál.

Dan J:autor píše v hlášce,že z Prahy do Kolína se má jet 80-90 km/h.

Hej tie servisy zabudam davat na koniec a potom nato zabudnem uz uplne...musim sa nato davat vacsi pozor....a ano z Prahy tomu netreba davat zabrat,treba tam dat 80ku a uzivat si :) verte mi ze potom bude aj 160 malo aby ste stihli prist na cas :D

kakawko napsal:
....a ano z Prahy tomu netreba davat zabrat,treba tam dat 80ku a uzivat si :) verte mi ze potom bude aj 160 malo aby ste stihli prist na cas :D
Tady je chyb aspíš PC, já se táhnu jak smrad a mám stejně náskok.:D Nicméně, vím, že se každý počítač chová jinak, já když na svém železe dělám aktivitu, kdu 10 km/h pod limit rychlosti, někdy i 15 a když pak jedu aktivitu na 2. staříčkém PC, tak jedu akorát načas.:D:D:D

Back
Nahoře