Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj a díkes. No a teď k aktivitě samotné. Zatím jsem za Prahou hl.n., konkrítně před Libní na EN 445, kde mi to po XXX kráté zkolabovalo s hláškami sms objektů, PRAHA JE PRO MSTS PROSTĚ VRAŽDA. Ale zatím aktivita fakt moc pěkná a vyvážená. Jen se ještě vrátím k Praze a pak napíšu ještě pár připomínek. Kdo hrajete tutu aktivitu a dorazíte na Hlavák v Praze, zastavíte u konce perónu a když kouknete z okna vzad, kolik máte FPS? Já měl 2 a při posunu na soupravu taky FPS 2, poněvač jsem vlastně z čelního okna koukal do nádraží (jako bych předtím koukal z okana vzad) a na vozy EN 445 jsem "skákal", pomohl pohled vpravo a po přechodu do mašiny FPS vyletělo, ale opět při pohledu do nádraží spadlo na hodnotu 2. Tak a teď k aktivitě.kakawko napsal:poslane v sprave
Ahoj, no, já mám stejný problém na Slovensku, když tvořím třeba úsek Kúty - Bratislava. Jinak jseště jedna věc, zatím jsem v Běchovicích s 9 minutovým náskokem opraoti sjř., takže tam budu muset zastavit a počkat, ale o to nejde. Jen jedna taková menší rada ohledně vozů. Pokud dáváš osobní vozy, dávěj i servis 1 na konec soupravy, ať nesvítí koncová světla u odstavených vagónů, u nákladních stačí dát vozy a servis 1 nakonec soupravy a pokud jsou velké stanice typu Praha, Třebová, požik na odstavené vozy klidně LowPoly (klidně i ČSD, druhý link) odtud:kakawko napsal:...ten provoz v cechach sa snazim zvladnut najlepsie ako viem no ale kedze niesom z tade neviem presne ako to tam chodi tak google map a trosku si aj domyslim samoz6rejme...na naklady sa snazim cdc davat ale clovek niekedy po 5 hodinach robenia uz nema ani co pouzit...
Tady je chyb aspíš PC, já se táhnu jak smrad a mám stejně náskok.kakawko napsal:....a ano z Prahy tomu netreba davat zabrat,treba tam dat 80ku a uzivat siverte mi ze potom bude aj 160 malo aby ste stihli prist na cas
![]()