Aktivity kakawko

Len nemviem, ako by sa v úseku Žilina-Púchov správala 242 na Os 3350, keď je tam jednosmerka, ale nemvadí, mašinku vymeníme...:D aj tak vďaka za ďalšiu aktivitu pre úsek ŽSR...

Tak ja sa dako do tychto napetovych veci nerozumiem musim to pozret ako to funguje...ale sak simulator no ten to hadam pusti :D:D

Takze zajtra bude na webe oprava aktivity Os 3350 a bude pouzita 162 :) a nasiel som aj radenie vlaku takze sa mozte tesit na nove radenie...:) takze kdo stiahol tak pockajte radsej

Z toho si nic nedělej, já měl kdysi v Kutech na nákladu 131. V reálu se občas také zadaří, u nás na jihu se rakušák už několikrát spletl a poslal do Čech řadu 1016 namísto 1116, taky jí tu nechutnalo.

Toto som našiel na railpage. Pre zaujímavosť tu nájdete napájacie sústavy v celej Európe.

ab8b81650bdf06bed2f206e207c2f82c.jpg

Naposled editoval moderátor:
tak tu stahujte repasovanu aktivitu

http://midrafon-msts.webnode.cz/v-priprave/os-3350-pro-trat-321/

Muzes mi poslat na tento e-mail tento vagon mam ho nakopirovat samotni alebo do nejakeho inej slozky dekuji na bixad@seznam.cz

ondro napsal:
Muzes mi poslat na tento e-mail tento vagon mam ho nakopirovat samotni alebo do nejakeho inej slozky dekuji na bixad@seznam.cz

Mám za to, že bude potřeba, aby si byl trochu konkrétnější.

poison napsal:
Z toho si nic nedělej, já měl kdysi v Kutech na nákladu 131. V reálu se občas také zadaří, u nás na jihu se rakušák už několikrát spletl a poslal do Čech řadu 1016 namísto 1116, taky jí tu nechutnalo.
Párkrát opravdu jo, pak volal fíra ze Summerau, že nemá mašinu.
Rakušáci si jí vzali zpátky a češi starejte se....;)

Tak som vyskúšal tvoj Os 3350 a je to celkom pekná aktivita, trocha toho posunovania, výluky aj traffic bol celkom pestrý. V Púchove si mohol dať hlášku, alebo výpravcu kde je treba zastaviť, ale inak to bolo dobré

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře