Aktivity kakawko

Mam tu na otestovanie Os 4201 Breclav-Hranice na Morave pre trat 321....cca 2 hodinky :)....niekto na test ?

Tak som sa rozhodol inak a spravil som si jednoduchy a skromny webik kde najdete moje aktivity a casom niejake tie info o msts a rozne veci...takze od teraz budem zverjenovat setky moje aktivity a info tu:

http://www.aktivity-msts.tym.sk/

Na začátku aktivity,máš nákladní vlak s ''bardotkou'' ve statických vozech trati,chtělo by to o kolej posunout!!! :-)

nahodil som na web sekciu reklama...ak mate este niekto z aktivitarov svoj web a chceli by ste mat u mna reklamu na webe ozvite sa :) musime si pomahat :P

nasiel by sa niekto ochotny na otestovanie 3.casti aktivity fiktivneho vlaku EN 321 Bystrican v useku Prerov-Praha v trvani asi 3 a pol hodiny?

Tak teď už tomu přestávám rozumět. Moc dobře víš, že si žádný z autorů nepřeje, aby někdo dával trainset na ulož to. A ty to stejně uděláš. Akorat způsobíš, že nikdo už nic nevydá veřejně. Je mi z tebe smutno.

A to som si myslel ze zlepsim hratelnost a nebudu ma ludia furt otravovat kde stiahnu taky a taky model...a ked nieco niekto vymodeluje...a necha si to sam pre seba tak nech si to necha...koho to trapi ? Sak to robime z laksy ku vlakom nie aby sa tu furt dookola riesili picoviny...

A to je takový problém napsat ke každé aktivitě odkud je co ke stažení ???? Jako to dělá Dan J. nebo řada dalších. Takhle budeme akorát zase se spoustou modelů utrum. Tohle se tady vše už řešilo ale jak je vidět kde nic není tam ani smrt nebere.

Hratelnost zlepšíš tím, že budeš vše dělat tak jak udá autor použitého modelu (skinu), nebudeš si dělat co chceš a pak budeš snad v klidu.

JJ polovica stranok uz ani nefunguje co kde stiahnut...ja som to vyriesil takto...kto si chce zahrat moje aktivity stiahne trainset a ma pokoj...nie stiahnem aktivitu a 2 dni zhanam o kde stiahnut...ale zasa som rozumny clovek ak to velmi prekaza tak to z tade dam prec a mozete si honit svoje ega pokojne dalej

Nehoníme si ega, ale ty porušuješ read me 90% autorů. Vím, že tě to štve, ale pokud bys dodržoval to co autoři vytvořili byl bys v klidu.

Back
Nahoře