Aktivity kakawko

Nevím všetko, jen jsem si dal zobrazení na celou obrazovku a v půlce každého vozu pauzu, dá se to poznat co má vůz za označení, jen ten poslední už je horší, vlak už jede rychle.

kakawko napsal:
podla radenia by mal 10 vagonov a vsade co kukam videa ma 8
Tak se podívej pořádně, kdy které vozy jedou! Podle řazení měl mít 8 vozů, pouze v pátek a vybrané svátky jezdily dvě posily. (27.12.2010 bylo pondělí)

kedze nemam uz skoro ziadny cas a trat 321 ma uz ani dako nebavi rozhodol som sa tvorit na trat zsr 150...mam rozrobenu aktivitu Ex 241 Leos Janacek z roku 2010 je tam uz skoro vsetko hotove chyba uz len traffic ktory stretavate ak by niekto mal chut dokoncit kludne poslem je to na par hodin roboty...a dalej na tomto odkaze http://aktivity-msts.tym.sk/bystrican.rar si mozete stiahnut fiktivny vlak en 321 bystrican z banskej bystrice do prerova...nudit sa rozhodne nebudete..dalsie casti dokoncim mozno po aktualizacii trate....coskoro na webe odomknem aj trainset aby ste si mohli zahrat v klude moje aktivity

chalani nemam cas prosim vas je tu niekde tema alebo niekto my presnejsie popise co je ulohou manipulacneho vlaku ?

kakawko napsal:
chalani nemam cas prosim vas je tu niekde tema alebo niekto my presnejsie popise co je ulohou manipulacneho vlaku ?

Hezký den!
Rozváží po fabrikách a různých nákladištích vozy se zbožím, rozposunovává je po vlečkách a zase sbírá naplněné nebo vyprázdněné vozy zpět. Příklad: z Brna-Maloměřic jede na trať 260 a obsluhuje vlečku Lesy v Adamově (Adast je zrušená), v Blansku dává vozy na předávku do ČKD (podnik vlečku obsluhuje sám), v Rájci obsluhuje Chemu (VIA-REK) a nákladiště dřeva na koleji 8K, ve Skalici nad Svitavou Agrochemický podnik, pokud je zboží do Letovic, jede až tam. Jinak ze Skalice obsluhuje ještě trať 262 a to nákladiště v Boskovicích, v Šebetově a vlečku šamotky ve Velkých Opatovicích. F.

zdravím neviem či len to robí mne ale asi ale ako náhle si nainštaľujem aktivitu na trať ŽSR 150 Zr1849/R834 ; tak mi MSTS padne hneď do Windowsu bez uvedenia hlášky a žiadne úpravy sa v aktivite nerobili. Ďakujem za pomoc

Back
Nahoře