Aktivity kakawko

Podle fotky polskolokomotivního fanatika EP09 ,může tam být možná i Husarz, jen neexistují vozy, tedy já jsem tyto vozy nenašel.

Tak pardon, na tom zaborin.ru už není, takže jedině ten z uloz.to, použil jsem ho v několika aktivitách. S EP09 je to na štíru, ty byly u andreje a jeho web už nefakčí, ovšem díky jízdám na CMK jich několik mám a teď ji mám použitou v aktivitě EC 110 Praha tak kdyžtak písni a pošlu ti je.

Tady jsou pěkné EP 09: http://msts.cba.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=33&Itemid=58 ,ale potřebují vyladit spřáhla a sběrač! :-)

No vida, tenhle web jsem opoměl, jsou tam tytéž EP09 co byly u Andreje, spřáhla nejsou potíž, nejvíc mě štvou ta světla, která jsem taky upravoval, aby obrysové nesvítily jak dálkové.

Zdravim.Dal som sa na ten EN 404 Vltava a narazil som na par veci...ak som dobre vycital ten vlak zastavuje aj vo Svinove aj v Hraniciach na Morave aj v Kosteniciach ? Ci uz nevidim dobre :D

kakawko napsal:
Zdravim.Dal som sa na ten EN 404 Vltava a narazil som na par veci...ak som dobre vycital ten vlak zastavuje aj vo Svinove aj v Hraniciach na Morave aj v Kosteniciach ? Ci uz nevidim dobre :D
V Hranicích ho předjíždí brněnský rychlík a jančura a v Kostěnicích pendolino.

Back
Nahoře