Aktivity kakawko

Zdravim.Takze uz konecne sa chcem pustit do fiktivnej aktivitky Horna Stubna-Zilina-Bohumin-Prerov-Praha-Cheb...nebude to EN vlal skor niejaky R alebo EC :) loko mam viac menej vybrate chcem tam zakomponovat Gorilu,151,362,754 alebo 750 urcite aj niejaku 749 alebo 751 a mozno aj 381 aj ked ju az tak nemusim :D...co sa tika vagonov nemam este vybrate ale urcite bmpeer od zssk tam budu...skuste mi nieco poradit cim radi jazdite a tak :)

Vltavu myslis ? Jo zahodil som ju,musel by som to prerabat cele a nesedi to casovo,neni to aktivita pre msts podla mna :)

Ano, myslím tu 404 Vltava, proč to není pro MSTS, je pravda, že to skoro nikde nestaví, ale podle mě by to udělat šlo, všechna dlouhá stání v Bohumíně a v Hranicích vyřadíš zpožděním z Polska a pak to sypeš jako víno do ranní špičky před Prahou. Vozy jsou tak kde je problém?

No ja som ju zacal na akt. 23...sak ona bola hotova..a aj je :D....ale testeri mali problem no dodrzat cas a dlhe prestoje..musel by som ju celu prekopat..a to radsej spravim nieco ine v tomto smere

kakawko napsal:
Zdravim.Takze uz konecne sa chcem pustit do fiktivnej aktivitky Horna Stubna-Zilina-Bohumin-Prerov-Praha-Cheb...nebude to EN vlal skor niejaky R alebo EC :) loko mam viac menej vybrate chcem tam zakomponovat Gorilu,151,362,754 alebo 750 urcite aj niejaku 749 alebo 751 a mozno aj 381 aj ked ju az tak nemusim :D...co sa tika vagonov nemam este vybrate ale urcite bmpeer od zssk tam budu...skuste mi nieco poradit cim radi jazdite a tak :)
Martine, proč to nebude EN? Byl by to zajímavý vlak. :-)

Ja som zacal makat na fiktovnom R 321,len mam dilemu :) 151 alebo 350 alebo 380/381....najlepsie skusim asi vsetky zakomponovat :)

Aktivitu jsem začal jet jsem u Kolína a zatím pohoda. Spíš by to chtělo udělat R 441 nebo 440 z Bohumína do Prahy, nebo obráceně. Protože ho ctějí deb...vé z ministerstva dopravy na nový gvd 2014/2015 zrušit.

Vím, že to není k tématu, ale co potom místo zrušeného Excelu bude jezdit? Je to z východu víceméně jediný noční spoj na Prahu a dál na západ. Jakoby nestačilo, že Vysočina je bez nočního spojení (Pannonia), teď přijde na řadu ještě Excel a jediné co zbyde, je Metropol. Protože jede v kategoii EN, tak ho asi hned tak nikdo nezruší.

Back
Nahoře